Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wszytko wskazuje na to ,że pani Merkel uratował Polskę przed konfliktem z Białorusią. |
HSF na jakiej ulicy?? follow me
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wszytko wskazuje na to ,że pani Merkel uratował Polskę przed konfliktem z Białorusią. |
Ja miałem na myśli szkolenia na stanowisku pracy, no chyba że Cię wysłał pracodawca " gdzieś w Polskę " bo u nas ŻADNYCH szkoleń czy kursów gastronomicznych nie uświadczysz. ... że też udało Ci się uzyskać takie skierowanie w wakacje, bo chyba nie wyjeżdżałeś w ciągu roku szkolnego, podczas nauki w Mechaniaku ?
|
|
Re: wszytko wskazuje na to ,że pani Merkel uratował Polskę przed konfliktem z Białorusią. |
Martuchnam- CO!? O czym Ty mówisz kobieto? Jakim uczuciem? Toż ja Cię na oczy nie widziałem, a Ty mi o uczuciach już się rozpisujesz. A tak całkiem na serio, to w tamtej kwestii pomocy, gdzie się trochę pokłóciliśmy to dostałem adres i zawiozłem co miałem. Było, minęło.
|
|
(głupiutki) Misiu wesoły niewiele mi brakuje i będę miał 22 latka bo jestem z początku roku, a że szkołę skończyłem mając lat 19, to chyba prosta matematyka nie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |