sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
\"uchodźcy\" już rozbijają czaszki Polskim policjantom

Gdzie w łomży dostane antyramy ?
http://www.google.pl/imgres?q=antyramy&um=1&hl=pl&sa=N&tbo=d&biw=1440&bih=799&tbm=isch&tbnid=SC77Ilqr0tw6eM:&imgrefurl=http://czestochowa.olx.pl/antyrama-antyramy-zdjecia-iid-90588856&docid=2u0Y7xCMcgKhjM&imgurl=http://images03.olx.pl/ui/5/94/56/1272485029_90588856_1-Zdjecia--Antyrama-antyramy-zdjecia-1272485029.jpg&w=625&h=469&ei=zAHoUM6REcLDtQbdjoH4BQ&zoom=1&iact=hc&vpx=118&vpy=167&dur=1078&hovh=194&hovw=259&tx=123&ty=102&sig=103150805731499694406&page=1&tbnh=148&tbnw=215&start=0&ndsp=33&ved=1t:429,r:1,s:0,i:104 coś w tym stylu ?

+++++++++++++++
Szczepienia okaleczają i mordują!
.....
paplak

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: \\\"uchodźcy\\\" już rozbijają czaszki Polskim policjantom

realista XXI ty tez jesteś nacjonalistą jak Edziu chwalipięta ?Temat :Policja i lewacka antifa za pan brat?
Autor: Edvard18 (---.centertel.pl)
Data: 29-12-12 12:46
śmierć komuchom, dobrze, że jestem nacjonalistą.

...................................................................................
TEMAT: Jednak warto mówić o problemach. (dla bystraków- nie wchodzcie tu! Znów o Cz.)
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=219563&t=219563

CYTATY:
" przeżyje ten kto jest silniejszy. Myślisz, że Muzułmanie nie obetną ci głowy?"
" Pochodź po okolicach czeczeńskich a przekonasz się, że to oni szukają zaczepki a nie Polacy. "
"Muzułamanie są przepełnienie nienawiścią (pooglądaj palestyńskie bajki dla dzieci o zamachowcach samobójcach i mordowaniu chrześcijan). Ludy kaukazkie kultywują agresję - siłę fizyczną - dlatego lubią się bić. Wojna też wyzwala w ludziach samo zło - to wszystko kumuluje się w Czeczenach, dlatego to są po prostu okropni ludzie."
" a w Europie Muzułmanie propagują mordowanie Chrześcijan "
" to Muzułmanie wbijają noże w rodowitych mieszkańców"
" setki filmików z YouTube obrazujących agresywnych muslimów, wzywających do nienawiści."
TEMAT: Czeczenia. Islamscy Mudżahedini mordują rosyjskich poborowych.
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=219652&t=219652

..............................................................................................

realista XXI, już jeden @protagoras za takie rzeczy się tłumaczy i odpowie , z za monitora rżnął bohatera a u prokuratora na tatę zwala.

Strażnik graniczny odpowiada za nawoływanie do nienawiści
" Grupa agresywnych pasożytów", "ścierwo", "leniuchy kaukaskie" - miał pisać o uchodźcach funkcjonariusz Straży Granicznej. Jego proces rozpoczął się przed sądem w Białymstoku.
Strażnik graniczny, 33-letni Tomasz D., z wykształcenia historyk, został oskarżony o nawoływanie do nienawiści i znieważenie osób narodowości czeczeńskiej. Został zawieszony w obowiązkach. Skarży się, że jeśli zostanie skazany, to straci pracę, a jeśli nie, to i tak oskarżenie będzie się za nim ciągnęło i odbije się w postaci braku awansów i premii.

Prokuratura zarzuca mu, że od października 2009 roku do końca maja 2011 na forum 4lomza.pl publikował obelżywe treści na temat uchodźców, np. o "ścierwie pasożytniczym", "grupie agresywnych pasożytów", "leniuchach kaukaskich", którzy "zabijają w imię religii, bo jakiś rysownik namalował ich Wielkiego Pedofila".

Tomasz D. nie przyznaje się do winy. - Te wpisy nie są moje - oświadczył przed sądem. Wyjaśniał, że mieszka z kilkoma osobami, m.in. z narzeczoną oraz koleżanką, i często przychodzą do nich znajomi. Komputera nie zabezpiecza hasłem, korzystają z niego wszyscy. To nie on założył konto pod nickiem "Protagoras", choć czasem z niego korzystał.

Obrona na świadków wezwała współlokatorki oraz ojca oskarżonego, który zeznał: - Przyznaję się do dokonywania wpisów w internecie, o które jest oskarżony syn.

Ojciec funkcjonariusza zeznał w sądzie, że wchodzi na różne fora i pisze komentarze odnośnie osób narodowości czeczeńskiej, bo jest "zaniepokojony podpalaniem aut we Francji i atakiem na szkołę w Biesłanie". Ale gdy prokurator pytał go o konkretne wpisy, mężczyzna nie wypadł wiarygodnie. - Określenie "muslim"? To chyba jakieś nazwisko. Nie przypominam sobie, kto to Umarow - odpowiadał na pytania prokuratora. Odmówił też udziału w eksperymencie procesowym, który miał sprawdzić, czy potrafi obsłużyć laptop i dokonać wpisu na forum.

Tomasz D. powołał się na dopuszczalną krytykę w ramach wolności słowa. Zastrzegł, że nie wie, kto dokonał wpisów na forum, ale po ich dokładnej analizie jest przekonany, że nie można mówić o przestępstwie. - Ich tłem są agresja i przestępczość, a nie rasa i narodowość - stwierdził.

Sformułowanie "wśród kaukaskich leniuchów" zdaniem oskarżonego nie dotyczy Czeczenów. - A "grupa agresywnych pasożytów?". Może chodzi o polityków? - dywagował. Wypowiedź: "Oni nie walczą mieczem, oni walczą kutasami, mnożą się" zdaniem strażnika "nie przypisuje nikomu żadnych cech". Twierdzi, że powyższe wpisy nikogo nie dyskryminują, a są to jedynie cytaty z polskich i europejskich mediów dotyczące polityki migracyjnej.

Tomasz D. nie może zrozumieć, że na forum były ostrzejsze wpisy, np. "zagazować ich i tyle", a prokuratura zajęła się tylko jego "twórczością". Nie ma racji. Pomagająca uchodźcom fundacja Ocalenie wraz z fundacją Wiedza Lokalna monitorują media elektroniczne. - Takich wpisów znaleźliśmy bardzo dużo, na samym tylko forum 4lomza.pl kilkadziesiąt i o wszystkich poinformowaliśmy policję lub prokuraturę - mówi Kamil Kamiński z Ocalenia. - Część śledztw została umorzona z powodu niewykrycia sprawców.

Tomaszowi D. grozi kara do trzech lat więzienia.

Cały tekst: http://wyborcza.pl/1,75478,13040223,Straznik_graniczny_odpowiada_za_nawolywanie_do_nienawisci.html#ixzz2H61Nzo3A

...............................................................................

Czyżby @protagoras'a wypuścili ?

Edvardzie i realisto nie zniżajcie się do poziomu " intelektualnego" trolla. Będzie kąsał, bo na więcej go nie stać. Rozumek misia Puchatka.
"Dra­matem naszej epo­ki jest to, że głupo­ta zab­rała się do myślenia."
Zwei Din­ge sind unen­dlich, das Uni­ver­sum und die men­schliche Dum­mheit, aber beim Uni­ver­sum bin ich mir nicht ganz sicher..

Jeden z nas- co racja to racja.
Zezowaty- Nie chcę się ujawniać nie dlatego, że się "boję" tylko dlatego, że nie chcę rozgłosu. Jak to ktoś tam kiedyś, gdzieś powiedział "sława jest największym przekleństwem tego świata" i ja się z tym stwierdzeniem zgadzam. Ale ja w przeciwieństwie do Ciebie wiem, kim jesteś i jak wyglądasz, nieraz mijając Cię na ulicy patrzę się na Ciebie, a Ty nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy, gdybym chciał to już dawno bym Cię zatrzymał na ulicy i powiedział kilka szczerych słów prosto w oczy, ale że nie mam ochoty psuć sobie nerwów takim gównem po prostu przechodzę obok Ciebie nawet się nie odwracając.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org