Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
brunatna swołocz znowu atakuje.... |
Marna prowokacja, panie trollu, próbuj dalej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: brunatna swołocz znowu atakuje.... |
wprowadzić zakaz zatrzymywania się po całej długości ulicy(w obu kierunkach),a nikt by nie wnikał w"przepustowość"tej ulicy.na osiedlach są węższe uliczki i ludzie normalnie jeżdżą.z drugiej strony powiększyć parking,wyłączyć z ruchu i też nie widzę problemu. +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
po tym całym opluwaniu mojej osoby tutaj na forum miałam wrażenie że mogę mieć shizofrenie i niektóre rzeczy mi się wydawały :) ale po głosach innych osób widzę, że jednak z moją głową jest ok, skoro inne osoby zauważyly to samo i mają identyczne odczucia do moich :) CO do projektów unijnych to akurat jestem na etapie końcowym całej procedury, która zaczeła się w kwietniu ubiegłego roku i wszystko co było założone w projekcie na początku musialo się zgadzać z tym co jest na końcu... mieliśmy problem z taka pierdołą jak ułożona większa ilość kostki brukowej wokół... jak to by się miało do zupełnej zmiany lokalizacji inwestycji? Przypomne też że w ubiegłym roku Pani Bogusia Cymek dyrektorka przedszkola mówiła mi że w PRZEDSZKOLU będzie grupa żłobkowa. Pewnie wyssała sobie te informację z palca... Nie wiem czy ktoś z rodziców sobie przypomina też że Pani dyrektor wspominała że sale o której pisałam wcześniej w podpiwniczeniu chcę przerobić na dużo bawialnie na imprezy typu urodzinki, choinka, dzień dziecka... tymczasem Pani prezes na zebraniu chwaliła się że ma od kilku lat projekt by w tym miejscu zrobić basen tylko kasy nie ma... Nie pamietam dokladnie od jakiego czasu Pani Cymek jest dyrektorką Wesołego Słoneczka, ale jak sięgne pamiecio to własnie ją Pamiętam. Dziwne że do tej pory było wszystko ok... CZyżby stosunki z Panią prezes zmienily się po wspomnianym tajnym (?:)głosowaniu w którym Pani prezes otrzymała jeden głos przeciw? Czy to zbieg okoliczności że prawie od tego momentu Pani Dyrektor jest na zwolnieniu lekarskim? Dla bardziej dociekliwych dodam, żem kiepska matka bo moje dziecie gra właśnie na komputerze a ja siedzę na forum :D
|
|
napisał : Autor: Edvard18 (---.centertel.pl) Data: 04-01-13 18:47 Cóż, każdy może się pomylić i tu do mojego błędu się przyznaję. Chciałem pomóc, człowiekowi w potrzebie, a że nie znam się na zespołach disco polo i weselnych bo omijam je szerokim łukiem, zarówno zespoły disco polo jak i wesela, to wybaczcie mi mój błąd, obiecuję poprawę. Może ciężko w to uwierzyć (szczególnie Tobie zezowaty) ale jestem tylko człowiekiem i mam prawo się pomylić, nikt nie jest idealny. Jak nie wiesz nic w danym temacie, to nie wymądrzaj się w sprawach o których nie masz " zielonego " pojęcia i nie pisz bzdur - nadgorliwy jesteś Edziu . Edziu, chłopczyku CHWALIPIĘTO tracisz zimną krew, bo autopromocja Ci nie wyszła ?
|
|
DFX jasne,że forum po to jest. a po twojemu gdzie tam tkwi problem?
|
|
Czy ten pies wciąż się błąka ? Widział go ostatnio ktoś ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |