Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
B. Gates wyssał kasę na walkę z KOWIDEM i ogłasza zrzutę na walkę z bioTERRORYZMEM |
samo reklama jak zwykle na 4 lomza tylko czy te wszystkie zespoly sie jeszcze nie nauczyly ze to dziala odwrotnie , dobry zespół nie musi sie reklamowac
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: B. Gates wyssał kasę na walkę z KOWIDEM i ogłasza zrzutę na walkę z bioTERRORYZMEM |
Nowy temat założony przez Andzię C : TEMAT : admin.... Autor: Maniek123 (---.kolno.vectranet.pl) Data: 04-01-13 14:53 : zezowate szczęscie obraziłeś moja żonę wiec masz ryj z kopany. Na bank. Autor: Maniek123 (---.kolno.vectranet.pl) Data: 04-01-13 15:15 zezowate szczęscie a pedale z Konarzyc pedale swej córce za proponuj sex poprzez neta???? Autor: Maniek123 (---.kolno.vectranet.pl) Data: 04-01-13 15:22 zezowate szczęscie pedale nie ******* bo cnotę corki wystawiłeś na sprzedaż .............................................................................................................. Nowe wcielenie Andzi C vel CXRSa1 vel Andy C vel 7angelfree Imię (nazwa) użytkownika: Maniek123 Posty: 1 Imię: Jacek Strona domowa: http://Łomża Maniek123 (---.kolno.vectranet.pl) Andzia C , czyżby ADMIN ci konto : CXRSa1 już zablokował ?
|
|
Re: B. Gates wyssał kasę na walkę z KOWIDEM i ogłasza zrzutę na walkę z bioTERRORYZMEM |
Zabawa dla ludzi słabych psychicznie :) Wszystko co jest związane z kościołem k. ma zawsze - pośrednio wymiar finansowy.
|
|
Widzę, że koleżanki strasznie łatwo dały się sprowokować i wciągnąć we wzajemne obrażanie się i opluwanie, koledzy typu szrek, czy ktoś-coś osiągają zamierzony efekt, czyli odciągają uwagę od wątku głównego. Gratulacje Panowie czy pseudoPanowie! Brzyduli natomiast trzeba pogratulować, bo dzięki zamieszaniu na forum udało się coś rozwiązać w życiu realnym. A co do wczorajszego monologu Pani Prezes z którym w sumie ciężko się dyskutuje tak na mnie gorąco to mnie to uderzyła liczba sprzeczności w nim zawartych i ten żal do wszelkich instytucji publicznych i do wszystkich innych, że tu chyba wszyscy tylko kombinują jakby tu zrobić na złość Pani Prezes i stowarzyszeniu. Ja też o niczym innym od dziecka nie marzyłem żeby tylko komuś dopiec, tak już mam, a co. Fajne było sformułowanie, że niektórzy to zamiast zajmować się dziećmi to tylko na forum siedzą. Majstersztyk. Chyba miało to znaczyć, że powinniśmy się zajmować dziećmi zamiast tam siedzieć na spotkaniu bo co to za rodzić co gdzieś łazi zamiast się dziećmi zajmować. Dobre teksty były też odnośnie Pani Dyrektor, że tu wszyscy mają ręce związane przez jej zwolnienia i się nie da nic zrobić i cała ta sytuacja to dlatego, że nie ma tej osoby władnej, a inne Panie wolą prowadzić grupy itd. A na koniec, że to bez różnicy czy ona jest czy nie, bo Panie sobie super radzą. Fajne było to podsumowanie też, że te wszystkie zamarachy to dla dobra naszych dzieci i się chyba uwzieliśmy jak uważamy, że 30 dzieci na 16m2 to za dużo. A i że nauczycielki o wszystkim wiedziały. Super, tylko jak dziecko zabierałem jednego dnia to nikt nie potrafił mi powiedzieć do której sali mam je prowadzić dnia następnego. Co do funduszy unijnych to też trochę dziwnych tłumaczeń usłyszałem i nie wiem czy to celowe wprowadzanie w błąd było, czy takie skróty myślowe? Bo jak się przygotowuje projekt to chyba trzeba wskazać gdzie się będzie go realizować? Czy to ka można dostać kasę i bez różnicy czy to się wykorzysta tu czy tam... Jeszcze trochę tego było, ale resztę zachowam na następny post, bo tego nie będzie się dało przeczytać. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |