Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wywieś Flagę |
Ja tv nie oglądam ale w pracy mamy taki stareńki Sanyo sprzed 20 lat i powiem, że z dekoderem wszyściuteńko lata jak Kamil Stoch.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wywieś Flagę |
wróciłam z przedszkola i tak jak publicznie poruszyłem temat tak publicznie powiem DZIĘKUJĘ PANI PREZES! za zainteresowanie się sprawą i rozwiazaniem problemu :D Okazało się że jednak można zrobić inne roszady lokalowe i grupa 29-cio osobowa 5 latków znalazła inną salę. O dziwo wcześniej takiej możliwości nie były możliwe bo każdy kurczowo trzymał się swojej sali...
|
|
Ania już większego awansu nie dostanie bo już jest na dość wysokim stanowisku, tylko nie może sobie poradzić z doborem ludzi żeby ruszyć dział importu :D
|
|
Matka wspominala mi ze sa tam czasem takie rzeczy,moze i sie skusze to bym se kilka mial ze jedne ze sklepu.
|
|
Paplik pomimo tego że mam podobne zdanie co do Twojego podpisuto przypuszczam że to Tylko Ty uważasz że każda niewiasta moglaby byc Twoja żoną czy inną nałożnicą... w myśl zasady krowa która dużo ryczy mało mleka daje. Zapewniam Cię że taka brzydula jak ja nawet nie spojrzałaby na takiego paplańca...
|
|
Brzydula. powinnaś przede wszystkim podziękować sobie. To Ty włożyłaś kij w mrowisko:) i zmusiłaś do zainteresowania się sprawą!
|
|
to Oglądaj u sąsiadki.
|
|
A żeś jest życzliwy, zamiast pomóc to pier*olisz. Ania- zapytaj sąsiadki czy to z kablówki, czy ma dekoder, czy to leci jeszcze sygnałem analogowym, bo jak analogowym to może by to można było jeszcze naprawić ustawiając antenę w odpowiednim miejscu i w tv w opcjach, ustawić częstotliwość pasma poszczególnych kanałów, żeby je wyłapać.
|
|
Ubrałbym się za Arabskiego terrorystę i przyszedł z repliką ASG kałasznikowa, żeby zrobić brodę specjalnie ogoliłbym sobie nogi, których nie goliłem nigdy, a pod prześcieradłem przywiązał do pasa, pęczki marchewek owiniętych czarną taśmą, z przyczepionym zegarkiem z budzika i połączonych ze sobą plątaniną malutkich kabelków o różnorakich kolorach, z lampek choinkowych, ale było by bombowo, już sobie wyobrażam miny tych wszystkich ludzi ;P
|
|
a ja na przeziębienie od 25 lat łykam rutinoscobin garściami i dopiero teraz się dowiedziałem że mam ADHD ??? Mija !! Poleć jakiegoś dobrego adwokata to zarobimy na tym dobrze:):) Albo przynajmniej pomóż napisać pozew do sądu:):):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Edvard18 to chyba bezmozg bo chyba w kopercie ci nieprzysla czesci zanim cos napiszesz pomysl to nie boli
|
|
brzydula :) A tak wogóle to o co ci chodzi?? Nie lepiej iść do prezesa Edukatora i powiedzieć wszystko prosto w oczy niz pierdolic chore dyrdymały na forum ? Ale niektórzy tak maja że lubia poza plecami dupy innym obrabiac :):) follow me
|
|
Shrek chyba Ci się coś pomyliło bo nikogo tutaj nie pomawiam, stwierdzam fakty jakie się zadziały, styl może i ostry, ale dzięki temu ktoś się tym zainteresował. Szkoda że nie było Cię na tym 'zebraniu' bywałam na różnych zebraniach i w różnych dyskusjach twarzą w twarz uczestniczyłam, ale tam nie można było dyskutować... pare osób zabrało nieśmiało głos.. być może i ja coś powiedziałam... i tak jak powiedziałam wcześniej dzięki temu postowi sprawą ktoś się zainteresował i dzieci zostały przeniesione do innefj cywilizowanej sali... Gdybyś nie zauważył Podziękowałam Pani prezes za zainteresowanie problemem. Co nie zmienia sprawy że wewnątrz dzieją się dziwne sprawy o których nikt nic głośno nie powie...
|
|
dr pijagin na polowej,
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Odpowiedzi zaledwie 6 wniosek z tego taki, że łomżyńska społeczność nie "odbiega od normy" i lżej jest narzekać niż widzieć, to co dobre, fajne i smaczne :P
|
|
zależy w co wyposarzony? USG (plus dla gabinetów, gdzie pacjentka widzi na dodatkowym monitorze, co w niej siedzi ;)) i sprzęt do słuchania tętna, kozetka, smaolot to standard w gabinetach. Cóż więcej potrzebujesz?
|
|
No to tego nie wiedziałem. ŁSM zimna 7,72zł/m3 ciepła 7,72zł +12,12zł podgrzanie=19,84zł/m3 i nie wiem co to jest: opł. rozliczeniowa zaliczka 1x3 (jednostka op<nie wiem co to>) 3x1,23zł=3,69zł opł. rozliczeniowa bieżąca 1x1 (znowu ten op)1x1,23zł
|
|
A gdzie jest najmniejszy tłok i jak ceny dla uczniów?
|
|
Masz tutaj o nich stronkę, wygooglaną na poczekaniu, może dzięki niej się z nimi skontaktujesz. http://www.weselezklasa.pl/studio-band-muzyka-na-zywo,ogloszenie,1553,ogloszenia-weselne.html
|
|
Mam do sprzedania czarną, długą sukienkę z gorsetem. Ma delikatne srebrne zdobienia. Cena to 100 zł. Noszona tylko raz.
|
|
I na tym polega urok tego forum :):) _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
Pewnie do CV nie dodawałaś zdjęcia a większość patrzy na wygląd.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Patia chłopaki istnieją i dobrze się mają. rudy błazen z druhem
|
|
Ja osobiście polecam zespół Smile z Łomży. Chłopaki na prawdę dobrze grają. Z tego co wiem to wszyscy mają wykształcenie jak nie wyższe, to na pewno podstawowe muzyczne, także znają się na temacie. Byłem na weselu kiedy grali, i powiem szczerze...na prawdę ciekawie ! Wokale mają ok, dużo zabaw i innych atrakcji. Polecam !
|
|
Jak wyżej, gdzie ( i w jakich dniach, godzinach) najtaniej zrobię wstępne badania lekarskie? Z góry dzięki za konkretne informacje. +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
tak dla mojego spokojnego snu to już wiem ty jesteś z polskiej wsi. Tak, to stowarzyszenie przejęło pare szkół wiejskich i razem z tymi szkołami pewnie ty tu trafiłeś. Nie muszę fatygować się na rynek, jajek nie lubię a ty sam o sobie dużo mi powiedziałeś.
|
|
Ja też szukam miejsca do poćwiczenia :) słyszeliście coś o nowej siłce na mickiewicza? Był ktoś tam ?
|
|
Jak nie mają pracy to niech w ramach czynu społecznego na budowie galerii narew popracują. A dlaczego to już wiedzą. rudy błazen z druhem
|
|
Witajcie! Mam poważny problem. Czy znacie może zespoł Smile z Łomży? Z tego co słyszałem, to Oni dosyć spoko grają. Moja znajoma w tym roku była na sylwestrze w Piątnicy, i była bardzo pozytywnie zaskoczona. Podobno dobre wokale(2 śpiewało), był człowiek który grał na saksofonie tenorowym jak i altowym oraz na gitarze, a drugi klawiszowiec... Dosyć dużo zabaw i ogólnie wszystko git. Jakie są Wasze opinie? Znacie ich? Ma ktoś może do nich kontakt? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam.
|
|
trochę niżej sam chwaliłeś ten zespól wiec poco teraz się pytasz ludzi o opinie na ich temat ?
|
|
A czytałaś o witaminie C? Skład: Jedna tabletka drażowana zawiera 200 mg kwasu askorbowego oraz substancje pomocnicze: rdzeń - celuloza mikrokrystaliczna, krzemionka koloidalna bezwodna, magnezu stearynian, talk otoczka - sacharoza, guma arabska, talk, żółcień chinolinowa (E104), substancja polerująca: etanol, szelak, wosk Carnauba,wosk pszczeli. W substancjach polerujących jest etanol... Jak podasz dziecku tabletkę to się upije! :) Kasia..
|
|
a ja polecam zespół Skalar. U znajomych grał i byłem pod wrażeniem. Dużo nie biorą a imprezka jest przednia .
|
|
Mija napewno zazywa tylko naturalna wotaminę C :) rudy błazen z druhem
|
|
Czasami słyszy się, że ktoś ma "obrazek od Kapucynów" i nie pije, nie gra w maszyny, nie robi czegoś tam, bo złożył przysięgę. Na czy to polega dokładnie może wiecie ?
|
|
4lomza, chyba najbardziej rozpoznawalny łomżyński portal. Jak widać prostota w tym przypadku czyni cuda.
|
|
Jeśli ktoś wieży w Boga a przede wszystkim boi się kary którą może zsłać za złamanie przysięgi, idzie do Kapucynów i przysięga że powiedzmy przez rok nie będą pić lub palić papierosów. Niektórym to pomaga innym niestety nie.
|
|
a jak ktoś jest niewierzący to już nie przyjmą ?
|
|
,,powerfulpk '' jak możesz mówi na człowieka idiota, a ja mu chciałam pogratulować, Przecież żeby d... miała ręce lepiej by to narysowała. A kto to przyjął do realizacji?? Pozdrawiam
|
|
To dotyczy się pijanych kierowców . Dlaczego nikt nie zareagował, a teraz młoda dziewczyna musi walczyć o życie przez takiego sku****ela.Tylko mogę współczuć co teraz przeżywają rodziny poszkodowanych.Problem poruszył........ +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
Zezuś- Gówno to Ciebie obchodzi gdzie pracuję, ważne że pracuję. Za biurkiem, w ciepełku, mam 10zł na godzinę i nie narzekam.
|
|
I tu Garbaty Aniele potwierdzam i przybijam, poza tym jest kilka zespołów które grają taką muzę jak chcesz,( rock, blues,biesiada, itp), ale myślę że disco w polu też musi być gdyż goście weselni mają różne gusta.
|
|
To mi wygląda na robotę zezowatego bo raz, że to jest zaprojektowane jakby to robił gej-daltonista-idiota, a dwa jakby ktoś miał "jedno oko na Maroko" jak ja to zwykłem mówić. Zezowaty- Chwyt poniżej pasa? Ty też to stosujesz. Wiem, że przez to zniżam się do Twojego poziomu, ale od dzisiaj chyba zacznę zwalczać debili takich jak Ty, Twoją własną bronią, jak to mówią Nordowie "topór obosieczny dwa ostrza ma".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |