Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowe ogłupianie narodu czyli murem za polskim mundurem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
odp. dla drzewka ''Miasta, w których rzekomo w przeciągu pracowałam wpisywane były inne niż Łomża, głównie Warszawa.''
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowe ogłupianie narodu czyli murem za polskim mundurem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Dzięki
|
|
Re: Nowe ogłupianie narodu czyli murem za polskim mundurem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
To fakt,ramki jak w starych komputerach z lat 90-tych :) Ot,taki powrót do przeszłości mam jak odwiedzam 4lomza
|
|
Treść jest ukryta
|
|
I teraz kwoki macie dylemat:):) Czy ja jestem izolda czy też jej mąż :) Myslcie, myslcie tylko na te głupie plotkarskie łby uważajcie, żeby wam nie porozsadzało hahahaha:):)
|
|
mam 3 małe pieski w tym jedna suczka.Zdjęcia oczywiście zaraz wrzuce na w/w maile
|
|
zapomniałem dodać do Malamuta, że jest to pies bardzo silny. Natomiast owczarek niemiecki to jest rasa, którą najbardziej lubię szczególnie za charakter i piękny i charakterystyczny dla niej wygląd.
|
|
mi za to bardzo podoba sie dół strony,,,, Copyright © Speed s.c. 2005r - 4too v.1.0 Od tamtej pory-2005rok- do tej-2013 rok- na stronie nie zostalo zrobione paktycznie NIC, N- I- C. Czat jak nie dzialal, tak nie dziala do tej pory. Coz, jak tu zrobic zeby na ta strone nikt nie wchodzil? wtedy ktos poszedl by po rozum do glowy i zatrudnil jakiegos informatyka, ktory stowrzyl by cos nowego;)
|
|
A po co??? mało tego barachła w necie? follow me
|
|
witam. szukam jakiejs silowni dla dziewczyn w wieku 16-19 lat. i Ile sie placi po jednym takim dniu ? :)
|
|
moim zdaniem twoje kwalifikacje , wykształcenie i doświadczenie były lepsze od pracodawcy follow me
|
|
Wczoraj na spotkaniu nie wychodziła rozmowa z panią prezes? a mówiłeś ktoś-coś, że nie masz nic wspólnego z edukatorem oj kłamczuszek, kłamczuszek. Nie pruj się tak bo się rozpadniesz muzealna figuro. A tak pytanko na dobranoc- ty rodzina czy kierownik stowarzyszenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |