sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polska porzucona w potrzebie jak w 1939 przez swych zdradzieckich, fałszywych, tchórzliwych \"sojuszników\"

A ja Pana Zbyszka T. znam osobiście jeszcze z czasów kiedy to uczył mnie WF-u w Mechaniaku i powiem, że to jest porządny gość i nie wciśnie wam byle czego, zarówno jeżeli idzie o trening jak i o suple.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polska porzucona w potrzebie jak w 1939 przez swych zdradzieckich, fałszywych, tchórzliwych \\\"sojuszników\\\"

No właśnie mamy wolność słowa i dlatego wyraziłem swoją opinie a Ty asienka naucz się czytać ze zrozumieniem !! Ja na prawdę mam w nosie kto jest tam prezesem i jak zarządzana jest firma itd. Czytałem tylko wasze wypociny i wyraziłem swoją opinie na temat stylu co poniektórych forumowiczów jak to problem jednej sali w jednym przedszkolu urósł do rangi już problemu całej firmy ratusza, prezydenta i bóg wie czego jeszcze a nie próby rozwiązania problemu w jakiś sensowny sposób nikt nawet z rodziców nie rzucił pomysłu, propozycji jak rozwiązać problem tylko wymyślał co róż to innego winnego i opluwał go na forum. Mam wrażenie że raczej jesteście dorosłymi ludźmi a dorośli ludzie siadają i rozmawiają o problemie szukają rozwiązania. Popukajcie się czasami w czoło albo zastanówcie dwa razy zanim napiszecie jakąś głupotę.
Jak widzę problem został rozwiązany i cieszy mnie to bardzo. Kończę dyskusje w tym temacie bo spieranie się z takimi osobami jak asienka, edddzia czy damcirade uważam za bezsensowną stratą czasu :)
brzydula powodzenia w śledztwie co za dziwne sprawy dzieją się wewnątrz chociaż też jestem zdania że guzik cię to powinno obchodzić :)

Re: Polska porzucona w potrzebie jak w 1939 przez swych zdradzieckich, fałszywych, tchórzliwych \\\"sojuszników\\\"

Edziu , tu strzeliłeś sobie sam w kolano ,
ten młodszy to pasuje do Ciebie perfekcyjnie ???

nie to abym się naśmiewał z ludzi chorych autystycznych czy takich dzieciaków jak Ty - cierpisz na zespół Downa ? - współczuję Ci .

ej, chłopczyku znowu piszesz bzdury.

A już chciałem odkupić od Ciebie jakiś Twój wynalazek za 150 tys i 25 % udziałów .

Albo odstraszyło ich to, że podałeś poprzednie miejsca pracy w Warszawie. Mogli pomyśleć, że zażądasz wysokiego wynagrodzenia, żeby żyć na poziomie "warszawskim". A wiadomo, że w Łomży najchętniej zapłacą najniższą krajową i zatrudnią najlepiej wykwalifikowane osoby :)

follow me

Treść jest ukryta

O wiele lepiej być chamem niz plociuchem obrabiającym czyjes tyłki poza plecami :)

Wczoraj na spotkaniu jakos nie bardzo wychodziła rozmowa z Pania Prezes .:)

Natomiast na forum lejecie kubeł pomyj nader obficie :):)

A petycję to sobie mozesz pisac , ale do teściowej o pogwarancyja wymiane męża :):):)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org