sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto oswoił Niemcom taką świnię?

mrs.solis - firma chyba nie taka zła skoro w godzinach pracy można zajrzeć na forum?
Tak, tak szef czyta - można tu zamieszczać CV ;P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto oswoił Niemcom taką świnię?

Trzeba zająć się dzieckiem a nie siedzieć całe popołudnie na forum i pierdolic chore kacaboły kwoko głupia!!!!!!!!!!!!!!!!

Przecież jest w Łomży sklep Wrangler. Na ulicy krótkiej.

U Rumińskich byłam dwa razy.
Za pierwszym razem byłam szczepić psa. Wynaleziono mi u niego jakąś kosmiczną chorobę, naprzepisywano leków (jak się później okazało, pies był całkowicie zdrowy, co potwierdziło dwóch różnych weterynarzy). No nic, trzy stówki w leki w plecy... Nasłuchałam się też, że źle karmię psa (pani doktor uważała, że dieta BARF to jakiś wymysł) i powinnam zakupić (oczywiście w lecznicy) pokarm stworzony dla mojego psa pewnej znanej firmy (że rakotwórczy i o składzie dla chomika, nie psa już nie wspomniała).
Za drugim razem trafiłam na oboje doktorów. Pan zapytany, stwierdził, że na fretkach się zna. Wizyta kontrolna przebiegła świetnie - nie potrafił określić wyraźnie widocznej płci, bał się szczeniaka złapać ręką (użył do tego tak grubych rękawic, że ścisnął za mocno malucha).

Co do alergii u zwierzaków mogę polecić przede wszystkim gabinet 4 Łapy oraz pana Leończaka.

+++++++++++++++
Szczepienia okaleczają i mordują!
.....
paplak

Tez tak mysle jak BERTA. Mija czas sie ogarnac, moze od razu idz wykup miejsce, pomnik i kladz sie do grobu skoro ciagle odkrywasz jakies BZDETY. Kobieto wes sie za robote.!

Prowokatorka.!

''Witam wszystkich!

Kilka miesięcy temu postanowiłam sprawdzić, czy dostanę odpowiedz odnośnie pracy od łomżyńskich i nie tylko łomżyńskich pracodawców. W pierwszej kolejności wyszukiwałam ogłoszenia w których proszono o wysyłanie Curriculum Vitae. Następnie tworzyłam swój życiorys w sposób taki, aby dla każdej z firm, z każdej branży widniejącej w ogłoszeniu stać się kimś najbardziej odpowiednim na dane stanowisko. Do tego dostosowywałam: wykształcenie, doświadczenie, wiek, swoje zainteresowania, hobby itp.itd. . Miasta, w których rzekomo w przeciągu pracowałam wpisywane były inne niż Łomża, głównie Warszawa. Wysłano kilkadziesiąt e-mail (CV) z aktywnym numerem telefonu i odpowiednią klauzulą. Miesiące to: maj, wrzesień. Do dziś żadnej odpowiedzi. Więc moje pytania brzmią:

1. Czy ogłoszenia podawane przez pracodawców są wyłudzaniem danych osobowych?

2. Czy pracodawcom zależy na ludziach doświadczonych, wykształconych czy bardziej na laikach? jak tak to dlaczego?

3. A może ogłoszenia dodawane przez szukających to zwykły żarty?

''

Z cyklu: znalezione w sieci.

Co o tym sądzicie?

witam

czy może mi ktoś polecić dobrego alergologa dziecięcego w białymstoku? z góry dzięki za odp.

+++++++++++++++
Szczepienia okaleczają i mordują!
.....
paplak

żeby nie było że się czepiam ale bardzo podobnych słów użyła Pani prezes na spotkaniu z rodzicami

Trzeba zająć się dzieckiem a nie siedzieć całe popołudnie na forum i pierdolic chore kacaboły kwoko głupia

:0 nooo bardziej ocenzurowanymi... przypadek?
Asienka a to że tak się stało wcale mnie nie zdziwiło, napewno były oklaski i inne ochy...

Co prawda mieszkam w Łomży nie tak długo jak większość forumowiczów ale bardzo podoba mi się Narew,i wierzby głowiaste,których w moich okolicach nie ma. Są piękne. Podoba mi się to,że jest tu takie świeże powietrze, że między blokami jest dużo przestrzeni,dużo zieleni. Na osiedlach są HERKULESY i zadbane place zabaw dla dzieci. No i fajnie posiedzieć na ławeczce z Hanką. A nie kolejny pomnik papieża. Srogie zimy to też pewien urok tutejszych stron. A latem szumiące kłosy zbóż w polach.

zezowaty
a co Ty Masz do cieci(czyt.dozorców),bądź do reszty wymienianych przez Ciebie zawodów?praca jak praca.nie kazdy ma możliwość pracy o której marzy. a tak poza tym,to Masz rację co do autopromocji pana E.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

a czemu nie możesz rzucić sama ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org