Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto oswoił Niemcom taką świnię? |
mrs.solis - firma chyba nie taka zła skoro w godzinach pracy można zajrzeć na forum? Tak, tak szef czyta - można tu zamieszczać CV ;P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto oswoił Niemcom taką świnię? |
Trzeba zająć się dzieckiem a nie siedzieć całe popołudnie na forum i pierdolic chore kacaboły kwoko głupia!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Przecież jest w Łomży sklep Wrangler. Na ulicy krótkiej.
|
|
U Rumińskich byłam dwa razy. Za pierwszym razem byłam szczepić psa. Wynaleziono mi u niego jakąś kosmiczną chorobę, naprzepisywano leków (jak się później okazało, pies był całkowicie zdrowy, co potwierdziło dwóch różnych weterynarzy). No nic, trzy stówki w leki w plecy... Nasłuchałam się też, że źle karmię psa (pani doktor uważała, że dieta BARF to jakiś wymysł) i powinnam zakupić (oczywiście w lecznicy) pokarm stworzony dla mojego psa pewnej znanej firmy (że rakotwórczy i o składzie dla chomika, nie psa już nie wspomniała). Za drugim razem trafiłam na oboje doktorów. Pan zapytany, stwierdził, że na fretkach się zna. Wizyta kontrolna przebiegła świetnie - nie potrafił określić wyraźnie widocznej płci, bał się szczeniaka złapać ręką (użył do tego tak grubych rękawic, że ścisnął za mocno malucha). Co do alergii u zwierzaków mogę polecić przede wszystkim gabinet 4 Łapy oraz pana Leończaka. +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
Tez tak mysle jak BERTA. Mija czas sie ogarnac, moze od razu idz wykup miejsce, pomnik i kladz sie do grobu skoro ciagle odkrywasz jakies BZDETY. Kobieto wes sie za robote.! Prowokatorka.!
|
|
''Witam wszystkich! Kilka miesięcy temu postanowiłam sprawdzić, czy dostanę odpowiedz odnośnie pracy od łomżyńskich i nie tylko łomżyńskich pracodawców. W pierwszej kolejności wyszukiwałam ogłoszenia w których proszono o wysyłanie Curriculum Vitae. Następnie tworzyłam swój życiorys w sposób taki, aby dla każdej z firm, z każdej branży widniejącej w ogłoszeniu stać się kimś najbardziej odpowiednim na dane stanowisko. Do tego dostosowywałam: wykształcenie, doświadczenie, wiek, swoje zainteresowania, hobby itp.itd. . Miasta, w których rzekomo w przeciągu pracowałam wpisywane były inne niż Łomża, głównie Warszawa. Wysłano kilkadziesiąt e-mail (CV) z aktywnym numerem telefonu i odpowiednią klauzulą. Miesiące to: maj, wrzesień. Do dziś żadnej odpowiedzi. Więc moje pytania brzmią: 1. Czy ogłoszenia podawane przez pracodawców są wyłudzaniem danych osobowych? 2. Czy pracodawcom zależy na ludziach doświadczonych, wykształconych czy bardziej na laikach? jak tak to dlaczego? 3. A może ogłoszenia dodawane przez szukających to zwykły żarty? '' Z cyklu: znalezione w sieci. Co o tym sądzicie?
|
|
witam czy może mi ktoś polecić dobrego alergologa dziecięcego w białymstoku? z góry dzięki za odp. +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
żeby nie było że się czepiam ale bardzo podobnych słów użyła Pani prezes na spotkaniu z rodzicami Trzeba zająć się dzieckiem a nie siedzieć całe popołudnie na forum i pierdolic chore kacaboły kwoko głupia :0 nooo bardziej ocenzurowanymi... przypadek? Asienka a to że tak się stało wcale mnie nie zdziwiło, napewno były oklaski i inne ochy...
|
|
Co prawda mieszkam w Łomży nie tak długo jak większość forumowiczów ale bardzo podoba mi się Narew,i wierzby głowiaste,których w moich okolicach nie ma. Są piękne. Podoba mi się to,że jest tu takie świeże powietrze, że między blokami jest dużo przestrzeni,dużo zieleni. Na osiedlach są HERKULESY i zadbane place zabaw dla dzieci. No i fajnie posiedzieć na ławeczce z Hanką. A nie kolejny pomnik papieża. Srogie zimy to też pewien urok tutejszych stron. A latem szumiące kłosy zbóż w polach.
|
|
zezowaty a co Ty Masz do cieci(czyt.dozorców),bądź do reszty wymienianych przez Ciebie zawodów?praca jak praca.nie kazdy ma możliwość pracy o której marzy. a tak poza tym,to Masz rację co do autopromocji pana E. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
a czemu nie możesz rzucić sama ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |