sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
To jasny przejaw państwa patologii

A poza tym nie chodzi mi o zespół Magda Band

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: To jasny przejaw państwa patologii

w olympic gym i ewie nie bylem, ale kiedys cwiczylem w intercosmetic i bylo bardzo spoko, zawsze byla mila atmosfera i w porzadku ludzie

Może ukierunkuj odrobinę :P
Ja polecam kurs rysunku architektonicznego :) Chcesz więcej informacji?

ja mowie kupic porzadny tv :P ten oddaj mi .

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Zys - nieprawda ! To nie o to chodzi...ale musi upłynąć dużo wody w Narwii zanim co po niektórzy dostrzegą różnicę

Edziu chłopczyku CHWALIPIĘTO , znowu piszesz bzdury jak w każdym temacie jesteś nadgorliwy i wypowiadasz się w sprawach o których nie masz " zielonego " pojęcia .

a propos : to gdzie Ty pracujesz jak cyt ... " w pracy mamy taki stareńki Sanyo sprzed 20 lat i ... " a wcześniej sam pisałeś, że w Nowy Rok idziesz na 7:00 do pracy na 12 godz szychtę .

Chyba jako CIEĆ na budowie ,
bo nie sądzę aby Ci pracodawca gdzieś " na produkcji " ustawił TV ,

- w Nowy Rok sklepy, bura, urzędy NIE pracowały ,
z gastronomią też raczej nie masz nic wspólnego, bo NIGDY nic mądrego nie pisałeś w tych tematach.

Zostaje CIEĆ, stacja benzynowa albo salowy w szpitalu !

Może jednak odsprzedaż jakiś wynalazek ?

Mija jak juz zauważyłas większosc obecnych na forum nie interesują twoje wykłady. Mam osobiste pytanie do ciebie : Co ty kobieto jesz i pijesz na co dzien? !
Nawet wody nie ma w dzisiejszych czasach idealnej ! powiem krótko< ogarnij się albo skorzystaj z pomocy psychologa jesli masz problemy

było by dobrze jak by zorganizowali kurs w foto. A może będzie coś takiego , napiszcie, z góry dzięki

ktoś-coś już zapomniałeś o kodeksie karnym art.212 par.2 ???????????????????Co ciebie tak zdenerwowało ???????????? czy chodzi o wizerunek pani prezes????? też uważam, że trochę się zabrudził i musiała go oczyścić. Dziećmi zajmuje się mój mąż, dzisiaj jest jego dzień a ja mogę takiego furiata jak ty denerwować i udało mi się !!!!!!!!!!!!!!! Całować to tylko mojego męża a nie obiekty muzealne.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org