Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To jasny przejaw państwa patologii |
A poza tym nie chodzi mi o zespół Magda Band
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To jasny przejaw państwa patologii |
w olympic gym i ewie nie bylem, ale kiedys cwiczylem w intercosmetic i bylo bardzo spoko, zawsze byla mila atmosfera i w porzadku ludzie
|
|
Może ukierunkuj odrobinę :P Ja polecam kurs rysunku architektonicznego :) Chcesz więcej informacji?
|
|
ja mowie kupic porzadny tv :P ten oddaj mi . nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Zys - nieprawda ! To nie o to chodzi...ale musi upłynąć dużo wody w Narwii zanim co po niektórzy dostrzegą różnicę
|
|
Edziu chłopczyku CHWALIPIĘTO , znowu piszesz bzdury jak w każdym temacie jesteś nadgorliwy i wypowiadasz się w sprawach o których nie masz " zielonego " pojęcia . a propos : to gdzie Ty pracujesz jak cyt ... " w pracy mamy taki stareńki Sanyo sprzed 20 lat i ... " a wcześniej sam pisałeś, że w Nowy Rok idziesz na 7:00 do pracy na 12 godz szychtę . Chyba jako CIEĆ na budowie , bo nie sądzę aby Ci pracodawca gdzieś " na produkcji " ustawił TV , - w Nowy Rok sklepy, bura, urzędy NIE pracowały , z gastronomią też raczej nie masz nic wspólnego, bo NIGDY nic mądrego nie pisałeś w tych tematach. Zostaje CIEĆ, stacja benzynowa albo salowy w szpitalu ! Może jednak odsprzedaż jakiś wynalazek ?
|
|
Mija jak juz zauważyłas większosc obecnych na forum nie interesują twoje wykłady. Mam osobiste pytanie do ciebie : Co ty kobieto jesz i pijesz na co dzien? ! Nawet wody nie ma w dzisiejszych czasach idealnej ! powiem krótko< ogarnij się albo skorzystaj z pomocy psychologa jesli masz problemy
|
|
było by dobrze jak by zorganizowali kurs w foto. A może będzie coś takiego , napiszcie, z góry dzięki
|
|
ktoś-coś już zapomniałeś o kodeksie karnym art.212 par.2 ???????????????????Co ciebie tak zdenerwowało ???????????? czy chodzi o wizerunek pani prezes????? też uważam, że trochę się zabrudził i musiała go oczyścić. Dziećmi zajmuje się mój mąż, dzisiaj jest jego dzień a ja mogę takiego furiata jak ty denerwować i udało mi się !!!!!!!!!!!!!!! Całować to tylko mojego męża a nie obiekty muzealne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |