Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wywieś flagę |
No teraz to mnie rozbawiłeś :D Człowieku o co Ci chodzi????? Widziałeś ile osób nie poleca tej pizzerii? Coś się tak na mnie usrał??? Zamawiałam pizze do domu, nawet pamiętam jaką jeśli jesteś bardzo zainteresowany! Jeśli pisze, że mi nie smakuje to obrzucam gównem? Co Ty paczysz??? :D Ja tak strasznie chwaliłam pizze z Mątwicy? No nie mogę Cię -Napisałam tylko że super, bo uważam, że jak na taką „mieścinkę” to super, o i tyle!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wywieś flagę |
zibi mi sie nie podoba,ale koksow tam nie ma to ktos maly lepiej sie bedzie czul wsrod malych Milton
|
|
sprzęt stary a jednak wychodzą z niej najsilniejsi ludzie w Polsce. Pamiętaj że to nie ćwiczy sprzęt i fajne ciuchy tylko TY :)
|
|
Witam co myślicie o siłowni Olympic Gym ??. Poszukuje jakiejś siłowni dla 16 latka, jest to dopiero początek mojej przygody z siłownią. Mieszkam na południu i nie chce mi się latać po całym mieście. W ostateczności mógł bym chodzić do Ewy z kolegą z klasy ale jednak to kawałek drogi. Co powiecie o tych duch siłowniach a może coś polecicie godnego uwagi.
|
|
Ok po dłuższym grzebaniu w necie, odkryłem, że to stare Magda Band i znalazłem taki oto numer: 601 967 188
|
|
Edziu, znowu piszesz bzdury .
|
|
Dlaczego Pani Prezes na wczorajsze spotkanie z rodzicami wyrzuconych dzieci z sali nie zaprosiła TV, prasy? Za to dzisiaj na spotkanie z rodzicami nowej grupy żłobkowejwystąpiła przed kamerami i poprawiała sobie piar, trzeba umieć się medialnie sprzedać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |