Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wzywam Polski Rząd i Prezydenta do ZDECYDOWANEJ obrony granic z użyciem wojska i wszelkich dostępnych metod obrony! |
dziekuje za odpowiedz.Jednak nie podejme sie tego szkoda czasu i pieniedzy.pozdrawiam;) +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wzywam Polski Rząd i Prezydenta do ZDECYDOWANEJ obrony granic z użyciem wojska i wszelkich dostępnych metod obrony! |
polecam flesz flesz i jeszcze raz flesz u mnie gral i u mojej siostry.debesciaki poprostu;)
|
|
Re: Wzywam Polski Rząd i Prezydenta do ZDECYDOWANEJ obrony granic z użyciem wojska i wszelkich dostępnych metod obrony! |
zezowate szczęscie a pedale z Konarzyc pedale swej córce za proponuj sex poprzez neta????
|
|
... a nie pisałem, że to ten imbecyl z Kolna - Andzia C .
|
|
Gdzie w lomzy takie spodnie dostane i zeby wybor jakis byl ,lub jakies inne dobre spodnie. +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |