Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Politycy PiS-u stali się katem pani Izabeli |
Gazeta Bezcenna i Portal 4lomza.pl ul. Dworna 39 tel. (86) 219 07 00 adres strony internetowej: www.4lomza.pl rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Politycy PiS-u stali się katem pani Izabeli |
zgadzam sie z jarecki40 na ks.Janusza od podworka ..lepszych nie znam ..
|
|
ale kazda matka kocha swoje dzieci
|
|
byli pracownicy ŁFM mają naprawdę wielki problem! z tego, co udało mi się dowiedzieć, to zaległości w wypłatach sięgają co u nie których ponad 4 tyś. zł! i nie są to małe pieniądze, wziąwszy pod uwagę, że wielu z nich bez pracy pozostaje! myślę, że Wasze prywatne poglądy, na temat "co ja o tobie myślę i w jak wielkim szacunku ciebie posiadam" nic nie wniosą do tego tematu! bardziej przydałaby się im jakaś dobra rada, co i jak mają zrobić, żeby chociaż część należności odzyskać! wezcie to pod uwagę i zaprzestańcie wreszcie tego "ujadania"! dziękuję i pozdrawiam! Pepesza
|
|
Mi chodzi o leczenie alergii a nie innych schorzeń, bo nie ma żadnych pasożytów, a w jednym z Łomżyńskich gabinetów gdzie był leczony, po kilku wizytach nie ma żadnych rezultatów, więc nie chcę psuć opinii i nie będę podawał tego adresu. I a propos co do wypowiedzi zgagi; kot jest grzeczny i kulturalny, ładnie chodzi na smyczy, w domu zachowuje się czysto, ale jeszcze nie znalazł się taki pies, któremu nie dał rady. Przeważnie jest cięty na tych dużych, więc jeśli masz ochotę to może ty wystartujesz? Bo w przeciwieństwie do ciebie on jako zwierzak ma trochę większy rozum, nie wspomnę już o pazurkach czy ząbkach.
|
|
Zezowaty- czy musisz wszędzie wtykać tego swojego wielkiego nochala i robić gównoburzę? Toż grzecznie wytłumaczyłem gdzie autor pytania ma tego szukać, żeby znalazł, a że nie używam takich badziewi typu dezodoranty "szpraje" i inne "upiększacze" bo woda, mydło i szampon wystarczy żeby nie śmierdzieć to taka jest moja opinia na temat reszty tego co można kupić w takim sklepie.
|
|
W Rossmanie na 100%.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |