Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Biskup potępia chrystianizację Polski ! |
a grata jakieś skoczne kawałki ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Biskup potępia chrystianizację Polski ! |
myj zęby bo żaden chłopak cię nie zechce
|
|
Już tyle przez tyle lat narobił się chłopina więc dajcie Mu PRZEJŚĆ do wiecznej historii na wieki niech odpoczywa teraz w pokoju.
|
|
Do malamyszka - dzięki takim ludziom jak ty świat cofa się do epoki kamienia łupanego!!!! Uważam, że bardziej dzieciom potrzebne przedszkole i hala z prawdziwego zdarzenia niż pałac w rynku urzędnikom. Na wszystko trzeba czasu i pieniędzy. Poprzedniej władzy najwidoczniej zależało na luksusowych apartamentach w rynku i wygodnych fotelach, a nie gminie i mieszkańcach, więc zastanówcie się komu na czym zależy!!!!
|
|
O skaka, a co w ramach prowadzenia kampanii jeden z kandydatów obiecał ci stołeczek?
|
|
Rahtid to kolejny otumaniony wyborca i pomocnik w kampani "Po trupach a do celu" Po stołeczki to na rynek a nie w obiecanki wierzycie - żal mi was!!!
|
|
sStowarzyszenia,a takim jest EDUKATOR to państwo w państwie i nikt im nic nie zrobi.
|
|
Niepoważna firma, że szuka pracowników przez lokalny portal??? Ja słyszałam dobre opinie, mam zmajpmych co tam pracują i są zadowoleni, a że rotacja? ja wiem? duża firma to i ludzi potrzebują i tyle.....
|
|
Treść jest ukryta
|
|
kaliber45 to co napisałeś o Owczarku bardzo dobrze pasuje do tej rasy. Owczarek dobrze socjalizowany jest pewny siebie opanowany nie ufny wobec obcych agresję wyzwala tylko w sytuacjach zagrożenia. Mój Owczarek w okresie szczenięcia doświadczył ataku człowieka kamieniem, i do dzisiaj (8 lat) ma coś takiego że jak ktoś schyli się po kamień on w tedy atakuje. Bardzo ważne jest aby szczeniaka chronić przed ludźmi nieodpowiedzialnymi żeby nie napisać głupimi. +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
Ewcia tzn? w Artyscie też jest zawierucha? bo byłam ciekawa jak to się zadziało u nich...
|
|
dokładnie tak.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |