Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
durny jak nie`dotyczy |
poszukuję także nokii n82 może ktoś ma
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: durny jak nie`dotyczy |
Jeszcze jedno na stronie Ministerstwa Sprawiesdliwości istnieje inny skład Zarządu, a na stronie Edukatora inny, widać , że niezły tam panuje bałagan. Rodzice - Zarząd Edukatora niech się z Nami spotka i wyjaśni sprawę. Poza tym ten kto pisał o pogrzebaczu i fajerze dawno już chyba wyróśł ze żłobka i kiedy Edukator dostaje na wyposażenie kasę powinien dotrzymać standartów w żłobku i przedszkolu. nie chciałbym aby moje dziecko bawiło sie pogrzebaczem. Szalony pomysł - tak może napisac ktoś kto nie zna się na pedagogice.
|
|
Słyszałam,że Pani Dyrektor Cymek ma kłopoty, rodzice trzymają za Panią kciuki. Chcemy Aby Pani powróciła i zrobiła porządek. Niektórzy chcą po Pani zatrzeć ślady nawet Pani gabinet zlikwidowali.
|
|
W 100% lepsze wyjście to gazowa, butle wymieniasz średnio raz na 3 miesiące, butla kosztuje 62zł co daje Ci rocznie wydatki na gaz 248zł, jeżeli wolisz elektryczną to MIESIĘCZNE zużycie prądu przy takiej kuchni skoczy Ci o około 50zł co daje w przeliczeniu około +600zł rocznie za prąd.
|
|
W zimę, w największy mróz przed świętami szukał u nas schronienia mały, czarny kotek. Ma kilka miesięcy. Niestety nie mogę go zatrzymać, gdyż sama mam 2 koty. Został przetransportowany do Torunia, gdzie miał znaleźć nowy dom, ale wrócił do nas w Nowy Rok. Małe dzieci w nowej rodzinie za bardzo mu dokuczały. Szukam dla niego dobrego, spokojnego domu, u odpowiedzialnych i troskliwych ludzi, którzy nie dopuszczą do tego, żeby kiedykolwiek błąkał się jeszcze w poszukiwaniu domu, schronienia i czegoś do jedzenia. Mam nadzieję, że uda się szybko znaleźć dla niego opiekuna, w przeciwnym razie będę musiała oddać go na wieś, a trochę mi go szkoda, bo tam nie będzie wpuszczany do domu, a strasznie szuka towarzystwa ludzi i ich bliskości. Na razie jest strasznym rozrabiaką, takim kocim dzieciakiem, ale zapowiada się, że fajny będzie bardzo z niego gość. Z charakterkiem. Proszę osoby zainteresowane o kontakt pod numerem 531 566 696 bądź e-mail. Dziękuję z góry. Anka
|
|
a nie wiesz jak sciany bo ja mam troche krzywe to prostuja czy tak jak leci zadowolony byles/as z nich
|
|
szczerze powiedziawszy dawno nie widziałam pani Bogusi, nawet przeszlo mi przez myśl że może chora, ale człowiek zagoniony codziennością nie zawsze pomyśli. Pamietam ją jeszcze za czasów kiedy moje starsze dziecko chodzilo do przedszkola. Skoro źle się dzieję to trzeba zaradzić. Niestety w pojedynkę można sobie skoczyć! Ktoś napisał że to stowarzyszenie i mogą robić sobie co chcą. Sprawdziłam i GUZIK prawda! Nie może być tak że kosztem jednych dzieci krzywdzone są inne
|
|
Mam indukcyjną i jestem bardzo zadowolona.Wcześniej miałam na gaz z butli.Nie widzę różnicy w cenie w eksploatacji.Tyle ile wcześniej wydawałam na gaz teraz wydaję na prąd.Gotuje się tak samo.Za to czyściej i bezpieczniej.Nie ma tłustego osadu na szafkach i ścianach w kuchni,jaki jest w przypadku spalania gazu.
|
|
niestety za żłobkowe dzieci są wieksze stawki... nasze dzieci są na spalonej pozycji... i w taki o to sposób dzięki nowym miejscom dla 19 osób w tym 10 z warunkowym przyjęciem ucierpiała gromadka 28 dzieciaków!
|
|
follow me
|
|
po ile tam pizze? rudy błazen z druhem
|
|
[isg]http://i1.ryjbuk.pl/4c8802783d8f27fef39f500590bbcf60c73e42c2/ostatni-kac-gif[/isg]
|
|
Kasia..
|
|
Autor: lomzyniankaaa (---.139.techtel.pl) Data: 02-01-13 23:35 Sylwester w pizzeri SAVANA masakryczny pierwszy I ostatni raz !!!! Autor: Gienia_Smoliwąsowa (---.139.techtel.pl) Data: 02-01-13 22:40 Masakra byla w pizzerii Savana!!!!!!!!!!!jedzenie niezadobre bez dekoracji,schab w niby galarecie(5 plasterkow bodajze na caly stól),ta galareta to przezroczysta woda na "szpitalnych20 letnich talerzach ",nawet szampan kazdy musial miec swoj,bez pokazu sztucznych ogni,a dj.to porazka,na biezaco puszczal jakies pierdoly techno z neta,trafialy sie w piosenkach reklamy firm fonograficznych haha,porazka! Gienia_Smoliwąsowa Nosz cholera, załóż jeszcze z 5 różnych kont- aż sam sie boje, czy przypadkiem nie mam takiego samego ip koncowego -.- wtedy juz bedzie "smiesznie.".
|
|
moze jakis uczciwy znalazca sie znajdzie i odda , o ile sa tacy jeszcze
|
|
U mnie smiga na najtańszej pokojowej.
|
|
.....................................................................
|
|
Zestaw DVB-T + obręcz rowerowa marki UKRAINA wycięta na odcinku 13cm licząc od 7 szptychy za wentylem. U mnie 15 kanałów + 2 dodatkowe z centrum białegostoku.
|
|
Jeśli nowe mieszkanie z przewodem siłowym w kuchni to tylko elektryczna - regulamin spółdzielni i prawo budowlane proszę Państwa. Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |