Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziękujemy żołnierzom WP, Pogranicznikom i Policji |
Edziu, a Ty to WARSZAWĘ znasz z opowiadań rodziców , czy tylko z wycieczki szkolnej , jak Cię zawieżli do ZOO ? oj, kompleksy !!! ................................................................................... Autor: Edvard18 (---.centertel.pl) Data: 02-01-13 09:30 Taaaaa. Niby zaściankowa wiocha, bo ludzie myślą stereotypami, jedź do stolicy, to jest dopiero wiocha, przez wielkie W. Może i mają te wszystkie sklepy, uniwerki, fabryki i inne pierdoły, może i są stolicą, może mają metro i status miasta, ale tam właśnie czuję się gorzej niżbym był na wsi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziękujemy żołnierzom WP, Pogranicznikom i Policji |
To zdjęcie sprzed pół roku jak był szczeniakiem
|
|
Przychodnia Szpitala Cały szpital nie ma tego systemu.Najpierw chcą wykonać termo modernizacje a później wprowadzać systemy Ewuś ,kolejowe, e-karty itd
|
|
Chyba z Ciebie ;]
|
|
Tak BTW. Czyżbyś chciał zajeb*ć jakiś mój projekt, że tak nalegasz, żebym go tu opisał? Odpowiedź macie na początku tego posta.
|
|
Czy nie możesz tegop zrozumieć, ze za wodę płacisz dla MPWiK i w całej Łomży stawka jest jednakowa?? Od 1.01.2013 podwyżka, o której możesz przeczytać na http://www.mylomza.pl/home/lomza/item/3615-woda.html
|
|
Nie wiem kiedy są ferie zimowe w Łomży, ale pewnie jak co roku zimą odbędzie się wielka orkiestra, zjeżdżanie na byle czym itd.
|
|
chłopczyku, to może mi podaj konkretnie GDZIE ? BO AKURAT , TAK SIĘ DZIWNIE SKŁADA, ŻE JESTEM WARSZAWIAKIEM ! Ul . Nowolipie ? ... dawaj, gdzie mieszkałeś " słoiku " , opisz region ( bo masz pecha - jestem z Woli ) , a na dawnej ul . Marchlewskiego ( zakompleksiony chłopczyku nawet nie wiesz, gdzie to jest ) kiedyś uczęszczałem do Technikum Samochodowego im. Cz. orłowskiego . Czego, mam Ci zazdrościć ? - wycieczki do ZOO ? I znowu walnąłeś głupotę !!! Czym mi Ty możesz zaimponować ? pomieszkiwałeś w WARSZAWIE tydzień czasu, biorąc pod uwagę Twój wiek 21 latek , jakieś tam gimnazjum i ile pozostaje ? Ja się nie chwalę , bo nie ma czym ale swoich korzeni się nie zapomina. TERAZ jestem lokalnym patriotą i całym sercem popieram ŁOMŻĘ ! " SŁOIKU" , dawaj gdzie to tam tydzień pomieszkiwałeś ? a może podyskutujemy , co tam jest w okolicy ?
|
|
... te, Edek dawaj , podaj jakiś charakterystyczny lokal czy budynek z tamtej okolicy, określ jak wygląda elewacja czy co jest w pobliżu , zobaczymy jaki z Ciebie " słoik".
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ładny „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Myślę że większość stanowisk już jest obsadzonych. Czemu? Bo właściciele sklepów/ butików itd, są ludźmi, którzy już od jakiegoś czasu prowadzą biznesy i mają swoich sprawdzonych pracowników. Jeżeli nie byłych pracowników, to rekrutują przede wszystkim wśród rodziny i znajomych. Dopiero jeżeli któryś z nich wykorzystał te źródła to przychodzi czas na rekrutację otwartą. To jest wolny rynek. Każdy woli dać pracę swojemu niż komuś nieznanemu. Druga sprawa że rekrutacja będzie raczej odbywała się miesiąc przed otwarciem. W sumie nie było by sensu organizować tego wcześniej, bo po co trzymać tyle czasu pracownika jeżeli sklep nie był by otwarty. http://videolomza.blox.pl/
|
|
... zaniemogłeś flancowany warszawiaku, czy u wujka google szukasz info ? oj, znowu strzeliłeś sobie sam w kolano CHWALIPIĘTO !
|
|
luka.s ja byłem w Kisielnicy , za 3 godziny zabawy 600 złotych , ogólnie miło jak zawsze :D
|
|
A co ja Ci popaprańcu mam udowadniać, weź się odpier*ol ode mnie czereśniaku.
|
|
chodzi Ci o domek na drzewie:) Bo z drzewa to się domków nie robi .
|
|
Edziu, chłopczyku tracisz zimną krew, pouczasz mnie w innych tematach w sprawie tzw " dobrego wychowania " , a sam CO sobą reprezentujesz ? Czy ja Ci gdzieś pisałem cyt Twoje wypowiedzi : " odpier*ol ode mnie czereśniaku.", popaprańcu, półmózgu, mikrusie, jesteś kolejnym małym turbo warzywem, żeby nie rzec turbo-zerem, jesteś ciemnogrodzkim obrońcą wartości itp itd ... ? Widzisz jaki jesteś płytki ? ... a że w WARSZAWIE czujesz się żle, to nie dziwi mnie to , tak to jest jak wpuścić chłopa do biura - to ci atrament wypije.
|
|
Jakżeś płytki chłopie o jakżeś? Jak kałuża łez wylana na pogrzebie tyrana. Płytki nie jestem ja tylko Ty, drogi, zakompleksiony, podstarzały, bufonie ;]
|
|
NO COMMENT !!!
|
|
chłopczyku , na drugi raz najpierw zapoznaj się z tematem i historią , Edziu, tracisz zimną krew, pouczasz mnie w innych tematach w sprawie tzw " dobrego wychowania " , a sam CO sobą reprezentujesz ? Czy ja Ci gdzieś pisałem cyt Twoje wypowiedzi : " odpier*ol ode mnie czereśniaku.", popaprańcu, półmózgu, mikrusie, jesteś kolejnym małym turbo warzywem, żeby nie rzec turbo-zerem, jesteś ciemnogrodzkim obrońcą wartości itp itd ... ? Widzisz jaki jesteś płytki ?
|
|
... no w temacie : Kilka patentów http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=568942&t=568942 też " błyszczysz " wynalazco - tam zrobiłeś sam z siebie pośmiewisko CHWALIPIĘTO .
|
|
Edvard18 czy jesteś pewny/a że wymienione przez ciebie przykłady nie wynikają z nieodpowiedniego utrzymania psów? MiYu zgadzam sie z Tobą w 100 % dodam jedynie ze zdrowie naszych milusińskich zależy w w b.dużym stopniu od nas samych. Sposób karmienia i dbałość o właściwą okrywę włosową są bardzo ważne. Karmienie byle czym częste zmienianie karmy a wręcz karmienie odpadkami kuchennymi są nagminne i to jest najczęstszym powodem występowania różnych chorób. Mój owczarek (z rodowodem) ma 8 lat a zachowuje sie jak by miał przynajmniej połowę jest skory do zabawy pełen energii i zapału do pracy. Zasadą jest karmienie jedną karmą, a jeśli zmieniałem sposób żywienie to wdrażałem nową karmę systematycznie przez kilka dni dodając ją do poprzedniej tak aby układ pokarmowy przystosował sie do zmiany. Natomiast wiele problemów sprawiają Owczarki w tzw. typie kupowane z pseudohodowli gdzie nagminne sa kojarzenia tzw. wsobne w bardzo bliskim pokrewieństwie, np: matka kryta synem lub ojciec kryje córkę ewentualnie brat kryje siostrę. Z genetyką nie ma żartów coś musi sie zemścić. dlatego tak ważne jest aby posiadać psy z rodowodem tzn. udokumentowanym pochodzeniem które pozwoli dobrać odpowiedniego partnera. Ostatnio jak grzyby po deszczu powstają nowe stowarzyszenia i związki kynologiczne które tworzone są przez wcześniej istniejące pseudohodowle dla zalegalizowania swojej działalności wymaga tego nowa ustawa która obowiązuje od 1 stycznia 2012 roku niestety złe praktyki dalej tam obowiązują. Najstarszym i uznanym w świecie Owczarka Niemieckiego i nie tylko tej rasy jest Związek Kynologiczny w Polsce (ZKwP ) który w Polsce jako jedyny współpracuje z Stowarzyszeniem SV w Niemczech tzn. kraju pochodzenia tej rasy. Na temat rasy można poczytać na: http://www.zkwp.pl/zg/wzorce/166.pdf „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Biedny to szpital co nie ma nawet komutera. Z tego co słyszałem by sprawdzić to wystarczy dostęp do neta i zwykła przeglądarka internetowa.
|
|
Ja tam widziałem, że na pewno był szpotawy i z podkulonym ogonem .
|
|
Ja zamawiałem tam pizze dwa razy. Za pierwszym razem dużą pizze 57 cm. Pizza była rzeczywiście duża ale: - zamawiałem pizze za 38 zł i jak mi ją przywieźli to nie kazałem już tych 2 zł wydawać a po otwarciu okazało się, że pizza była z innymi składnikami niż zamawiałem i do tego 3 zł tańsza tak więc byłem w plecy 5 zł. - pizza była zimna jak cholera a składników jak na lekarstwo. - do pizzy dają 3 sosy których się jeść nie da bo jeden smakuje jak koncentrat pomidorowy z jakiegoś słoika, czosnkowy jest mdły a jakis trzeci to mieszanka majonezu z keczupem albo coś takiego ale chyba jest jako jeden jadalny. Kiedyś taki sos był w słoiczku jako do kanapek w lider preis-ie jak jeszcze był taki sklep na Wyszyńskiego. Drugim razem zamawiałem pizze mniejszą i kebaba na spróbowanie mega bułkowca bo słyszałem, że jest dobry. Pizza była trochę lepsza niż poprzednia a kebab głowy nie urwał jakością. Napewno nie wielkością bo widziałem większe. Ale smak może być. A ty biznesman wiadomo, że każdy chwali swoje. Już niektórzy napewno sie zorientowali, że jesteś właścicielem albo kimś związanym z tą pizzerią. Wystarczy poczytać inne posty.
|
|
Oj lichy ten ogon miał,nawet Mariolka była zdziwiona ,że Popielak z takim ogonem go zatrudnił.
|
|
No, ale beczy dobrze .
|
|
Witam znowu pojawiły się 2 ogłoszenia o pracę w firmie PHU KONRAD -asystentka prezesa, - specjalista ds exportu, Proszę o poradę osób znających firmę czy warto tam pracować, asystentkę to tam chyba bardzo często wymieniają?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |