Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamiści tolerują Unię dopóki... |
Malachit- ok postawię Cię w takiej sytuacji. Jesteś na meczu załóżmy Polska-Rosja i po meczu podchodzi do Ciebie rusek i mówi Ci prosto w twarz. (Wasz kraj kiepsko gra i w ogóle reprezentuje gównianą piłkę nożną) oczywiście rusek powiedział to bardziej dosadnie i użył bardziej wulgarnych słów na końcu rzucając do Ciebie polszaja sabako. Masz dwa wyjścia, zachować się bez honoru jak śmieć i ostatnia sierota i odejść. Zostać wyśmianym potem przez swoich kumpli, którzy poszli mu wpier*olić. Lub jak patriota spuścić wpier*ol ruskowi. Oczywiście wtedy za przejaw postawy patriotycznej zostaniesz uznany przez rząd za "kibola". Co wybierzesz? Była kiedyś taka pewna patriotyczna pieśń, nie wiem czy ją słyszałeś drogi dzieciaczku, w której były słowa. "Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz ni dzieci nam germanił" Ta piosenka nazywa się Rota i jest patriotyczna, tyczy się tak samo kacapów jak i niemców. Co więcej, Hitler kilka dekad temu pragnął stworzyć idealne państwo dla Niemców, więc czemu teraz MY POLACY, nie mielibyśmy przyjąć postawy nacjonalistyczno-patriotycznej i nie stworzyć POLSKI DLA POLAKÓW wolnej od lewaków i żydów?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamiści tolerują Unię dopóki... |
kupiłem takowe urządzenie lecz niestety do mojej neostradki nie pasuje może ktoś z was posiada jakiegoś innego d-linka który działałby z neostradą i miałby wifi chętnie się zamienię .
|
|
za dużo
|
|
Edward18 Przecież to ten koniociąg AndyC i jak wyżej wymieniłem :):) Sie znowu menda przypałętała :) Pewnie mu admin kolejny nick zablokował że sobie rzepichy przywłaszczył :) Czy ta menda honory i wstydu za grosz niema??? „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
jedno co w końcu w naszym szpitalu zostało dobrze zorganizowane to wlasnie funkcjonowanie labolatorium analitycznego gdzie można o każdej godzinie doby przyjśc i odpłatnie szybko wykonac praktycznie wszystkie istotne badania. Oczywiście trzeba za to zapłacić. Może takiej formy dziłanai doczekamy sie w końcu w przypadku zdjęć RTG oraz pracowni USG czy rezonansu czy tomografi wszak to są dodatkowe pieniądze dla szpitala. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |