Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obatel Czarnecki \"zrezygnował\" z członkostwa w zarządzie PZPS - już tam wziął co swoje. |
Głupio zabrzmi, odpowiedz nie zwiazanej z technologia osoby... Po twoim tekscie wnioskuje: Włącz monitor? A tak powaznie, nie wniose nic do tematu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obatel Czarnecki \\\"zrezygnował\\\" z członkostwa w zarządzie PZPS - już tam wziął co swoje. |
Karta graficzna Ci padła.
|
|
Re: Obatel Czarnecki \\\"zrezygnował\\\" z członkostwa w zarządzie PZPS - już tam wziął co swoje. |
Możesz tego psiaczka zgłosić do fundacji pomagającym psom w tym typie. Jeśli bardzo przypomina wzorzec rasy uważaj na zgłaszających się, bo zaraz trafią Ci się przemili chętni, którzy chętnie zrobią z psiaka maszynę do produkcji szczeniaków, w końcu psy w tym typie ostatnio są w modzie :( Zadzwoń do schroniska, może ktoś pieska szuka? Albo jest kolejną znudzoną zabawką :( nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Zaparkuj źle gdziekolwiek bym przechodził to okleję taką fajną naklejką "Karny kutas za ch**owe parkowanie"
|
|
Grupa się rozleciała. Czyt. 2 gości nie żyje, 2 pojechało do Białegostoku i tam mieszkają, a 2 siedzi w Anglii, zostałem ja, zazwyczaj byłem GM. Mam jeszcze nawet kilka podręczników gdzieś na chacie. Teraz to bardziej w szachy grywam i go. Jakbym poszukał to bym może nawet gdzieś znalazł d20 i k10.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |