Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Turów wciąż działa |
Lepiej byłoby w wakacje... Po co na 6 stycznia? Teraz sa jeszcze swieta i nie wszystko da sie zorganizowac, ja wyjezdzam 27 i przyjezdzam dopiero 3/4. A wydarzen jeszcze nie tworzymy, pierw zbierzmy osoby odpowiedzialne za to wszystko. Ja sie tylko zastanawiam skad wziac naglosnienie i prad do tego wszystkeigo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Turów wciąż działa |
ten film jest cholernie znany w świecie internautów. Myślę że sporo ludzi go widziało. P.S Z napisami nie problem go znaleźć.
|
|
Witam jeżeli czujesz się w klimacie motocyklisty, motorowerzysty? Looknij fanpage www.facebook.pl/FanClub50tek Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego roku dla wszystkich użytkowników portalu 4lomza.pl ;)
|
|
Idz do najblizszej apteki ,tam powinien byc spis dyzurow aptek czynnych w dniach swiatecznych. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
A ty kolneńska suko? Po kiego od rana do wieczora siedzisz na 4lomza? DZiadek internet sprawił za dobre roztrząsanie? Qrwa co za kolneński śmieć.
|
|
Wiesz,to nie ja mam problemy z sąsiadami,a nawet jeśli bym miała to pewnie nie chwaliłabym się tym na forum. Więc jak zakładasz taki temat to licz się z różnymi odpowiedziami na niego.
|
|
Edward18 zamienił się Joanna12 co za psychol. rudy błazen z druhem
|
|
kolneńska PSYCHO-ciota. rudy błazen z druhem
|
|
Coś słyszałem że do Łodzi z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |