Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chorują całe rodziny osób niezaszczepionych |
Również
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chorują całe rodziny osób niezaszczepionych |
zenek.f jak nie miał to gdzie to co lepiej się zeszczać? „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
zobacz w kuchni to jest to samo , a teraz oni limit wyczerpali więc oby do lata
|
|
Panie Mirku, gdzie się takie podania składa? bo ja też potrzebuje kasy z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
I jak zwykle jakiś troll zje*ał mi temat, tym razem na miano trolla miesiąca zasługuje mr_Andrzej z jego nie trzymającymi się ładu i składu tekstami.
|
|
Najlepsze są spodnie z krokiem w kolanach, taki oldschoolowy skejterski styl. To było coś. Końcówka 80s początki 90s ubiegłego wieku. Najlepszy styl jaki kiedykolwiek istniał, w dodatku w takich spodniach widać że masz jaja a nie kinder niespodzianki jak hipsterzy w rurkach.
|
|
"opłotkami przez ogródek, drepcze sobie krasnoludek..." Empek będziesz miał wystarczająco dużo czasu, żeby myśleć o krasnoludkach przez to waszą "wymianę". Ale zawsze będziesz mógł zmienić swój repertuar na "A gdybym był młotkowym i z młotkiem w ręku latał..." nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
He,he, dzięki Buźka za życzenia. Tobie również wszystkiego dobrego, pogody ducha i satysfakcji wszelkiej. Piosenka w dedykacji jak najbardziej mi się podoba :)
|
|
uj z tego odśnieżania, ja se odśnieżyłem do czarnego asfaltu i szeroko, zdążyłem wyjechać na miasto i miejsce przeze mnie odśnieżone zajął jakiś burak!
|
|
W odniesieniu jak wyżej cytat poniżej Autor: Edvard18 (---.centertel.pl) Data: 23-12-12 14:04 cytat: I jak zwykle jakiś troll zje*ał mi temat, tym razem na miano trolla miesiąca zasługuje mr_Andrzej z jego nie trzymającymi się ładu i składu tekstami. koniec cytatu hahaa...a to dobre.. Dzięki za uznanie ;+) taa... Coś w tym jest - To prawda Jaka tu niespójna - obłudna kultura taki to tu niespójny religijny miesiąc hipokryzji naznaczony pobożnym życzeniem wobec Św. Mikołaja (?) z jakim religijnie kształtowane - zrodzone w kapuście społeczeństwo od dziecka wzrasta w religijnym zakłamaniu od wieków stając w kieracie błędnego koła religijnych tradycji czytam tradycyjnie usankcjonowanej obłudy. Jaka tu nie trzymająca się ładu i składu religijna tradycja czytam usankcjonowana religijnie obłuda i taki tu troll mr_Andrzej który ten ład i skład przewrotnie prezentuje w jej własnym rodzinnym pokrętnym języku religii i teologii. Szanowny Edvard18 Jeśli coś jest takie a nie inne nie oczekuj że opis tego będzie inny niż to co się opisuje we właściwym tego słowa znaczeniu - ... Nie oczekuj że opis religijnego życia bez ładu i składu będzie zawierał ładne i składne teksty czyniąc opis nieprawdziwym - nie rzeczywistym czytam oderwanym od rzeczywistości pozbawionej tego co chciałbyś tu dostrzec. Kasia..
|
|
dzwon do mnie 604798971 szykuj cos w zastaw wartosci od 1500zł rudy błazen z druhem
|
|
kurw...żem to wywalił jakiś miesiąc temu,jeno pierwszej części nie miałem z dubingiem. powodzenia.niech moc będzie z Tobą Kasia..
|
|
nie macie o czym zakładać tematów żal kropka pl
|
|
dziekuje za rzeczowa i konkretna odpowiedz:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |