Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rozkręcają się... |
Najlepsze jest gdy policja ustawia się przy pośredniaku i wyłapuje ludzi bezrobotnych którzy nie przechodzą przez pasy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rozkręcają się... |
Ja kupywałam ostatnio w fartlandi :)
|
|
drugi mikołaj 511 763 989
|
|
Ktoś coś wie. Zna tą firmę??
|
|
|
W końcu jutro skończy się idiotyczne paplanie o końcu świata :) Kasia..
|
|
A gdzie ci bezrobotni się tak śpieszą że nie mogą po pasach przejść? Jakby doszło do tragedii to kto winny, pogoda? Bez przesady.
|
|
wyprzedaże czyli wszystko po 1zł jest co wtorek, mało Ci...? :D
|
|
pecha miałeś i ciebie złapali?:)
|
|
wujek google? tu wątek białostocki http://forum.poranny.pl/occs-call-center-t89013/ Po wpisaniu occs lomza na pierwszym miejscu wyskakuje IQSERWIS Spółka z o.o więc nie wiem czy to to samo co w Białymstoku.
|
|
DIABLICO od Ciebie to i smoły się napije !
|
|
Poszukuję świadków stłuczki drogowej z dnia 14-12-2012 po godz:13:00 na trasie Łomża-Zambrów, skręt na Modzele-Skłudosze. Bardzo proszę o PILNY kontakt tel: 506 248 677. Z góry dziękuję. ![]() jestem zagrożeniem dla świata, Propaganda i Socjalizm Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiS-u!
|
|
Raczej nie sądzę żeby dla stłuczki komuś obcemu chciało się za darmo ciągać i zeznawać świadków to raczej trzeba na bieżąco szukać przynajmniej jakiś kontakt wziąć potem to już raczej znalezienie świadka mało prawdopodobne no ale powodzenia:)
|
|
powerfulpk ma rację. Banda nieudaczników i tyle. Do western-ów by się nadawali. Zrobić nalot na pijących piwo w krzakach, dzieciaka na skuterze zgnoić, a coś poważnego to bieda. Za byle gówno zrobią tobie sprawę i wygrac muszą, czy winny czy nie. No bo statystyki trzeba nadganiać głupotami. Potem się chwalą statystykami tylko 90% to picie piwa, odlewanie się w miejscu publicznym, ktoś się potknął i przewrócił to stwarza zagrozenie itp.
|
|
Jutro ma spaść meteoryt prawdopodobnie. Jes z drugiej strony słońca, ale jest tylko my go nie widzimy.
|
|
Zafoliować hermetycznie. Coś jak konserwa będzie. ![]() jestem zagrożeniem dla świata, Propaganda i Socjalizm Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiS-u!
|
|
A podobno na radzie kogoś chwalono za odśnieżenie miasta. ***** ***
|
|
Nadzieja matką głupich
|
|
Nikt nie ma nic do powiedzenia w temacie?? ![]() jestem zagrożeniem dla świata, Propaganda i Socjalizm Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiS-u!
|
|
Sklep to nie wypożyczalnia !! jeśli towar nie jest wadliwy to nawet Inspekcja Handlowa nic tu nie poradzi,pracuję w handlu i wiem że cwaniaków nie brakuje,nakupują potem myślą że mogą oddać,skończyły się te czasy.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|