Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Konfederacja chce usunięcia prof. Horbana z Rady Medycznej przy premierze. „Taka osoba nie powinna być doradcą kogokolwiek” |
Hej :) mam pytanie:) Gdzie w Łomży można kupić fajne legginsy ? pozdrawiam :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Konfederacja chce usunięcia prof. Horbana z Rady Medycznej przy premierze. „Taka osoba nie powinna być doradcą kogokolwiek” |
u ruskich na rynku :)
|
|
Re: Konfederacja chce usunięcia prof. Horbana z Rady Medycznej przy premierze. „Taka osoba nie powinna być doradcą kogokolwiek” |
Forumowy Trollu rozważałam to co proponujesz, zastanawia mnie tylko czy jest sens kupować osobne karty w Niemczech, Anglii, Francji, Holandii, Belgii, Włoszech i Hiszpanii, czy może kupić jedną konkretną, która wszędzie by działała? Ten internet służyłby jedynie do sprawdzenia np czegoś w googlach, typu poprawność adresu, czy mapa, więc nie rozchodzi mi się generalnie o koszty, a o to, co będzie najbardziej praktyczne i najmniej awaryjne.
|
|
DFX, nie prowadziłem tak dokładnych wyliczeń, Ty też chyba nie. Wiem tyle co powyżej napisałem. Jeśli miasto ma się rozwijać, trzeba mieć wizję tego rozwoju. Nie wolno okopywać się w złudzie prymitywnej ekonomii, bo powstają wówczas potworki typu "plac czerwony" albo "dworzec" autobusowy bez poczekalni (ewenement w skali światowej). A że to wszystko kosztuje, niestety tak. Ostrożność kosztuje dużo więcej, zobacz Suwałki, Ełk i Zambrów chociażby. Ich władze i społeczeństwo ryzykowali, a dziś są o wiele kroków do przodu. A np. Kolno rozwija się niespotykanie. Zawsze jest ryzyko, że nie wszystko się uda tak jak się planuje. Jednak bez tego ryzyka jest tylko stagnacja i wręcz cofanie się. To mamy u nas od reformy Buzka z 1998 r. Możesz się ze mną nie zgadzać - jednak uważam, że trzeba wspomagać władze miasta. Oczywiście nie bezkrytycznie, ale nie tak jak tu widzę nieustannie i bez względu na cokolwiek. Wybacz, muszę niestety wziąć się za swoją robotę i na kilkanaście dni się wyłaczam. Serdecznie pozdrawiam wszystkich.
|
|
witam. czy ktoś z was orientuje się, gdzie w łomży mogę znaleźć komis ubrań ? jakiś używak albo coś. chciałabym pozbyć się kilku ubrań a za bardzo nie wiem, gdzie mogę je sprzedać
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |