sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Konfederacja chce usunięcia prof. Horbana z Rady Medycznej przy premierze. „Taka osoba nie powinna być doradcą kogokolwiek”

Hej :) mam pytanie:) Gdzie w Łomży można kupić fajne legginsy ?
pozdrawiam :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Konfederacja chce usunięcia prof. Horbana z Rady Medycznej przy premierze. „Taka osoba nie powinna być doradcą kogokolwiek”

u ruskich na rynku :)

Re: Konfederacja chce usunięcia prof. Horbana z Rady Medycznej przy premierze. „Taka osoba nie powinna być doradcą kogokolwiek”

Forumowy Trollu rozważałam to co proponujesz, zastanawia mnie tylko czy jest sens kupować osobne karty w Niemczech, Anglii, Francji, Holandii, Belgii, Włoszech i Hiszpanii, czy może kupić jedną konkretną, która wszędzie by działała? Ten internet służyłby jedynie do sprawdzenia np czegoś w googlach, typu poprawność adresu, czy mapa, więc nie rozchodzi mi się generalnie o koszty, a o to, co będzie najbardziej praktyczne i najmniej awaryjne.

DFX, nie prowadziłem tak dokładnych wyliczeń, Ty też chyba nie. Wiem tyle co powyżej napisałem. Jeśli miasto ma się rozwijać, trzeba mieć wizję tego rozwoju. Nie wolno okopywać się w złudzie prymitywnej ekonomii, bo powstają wówczas potworki typu "plac czerwony" albo "dworzec" autobusowy bez poczekalni (ewenement w skali światowej). A że to wszystko kosztuje, niestety tak. Ostrożność kosztuje dużo więcej, zobacz Suwałki, Ełk i Zambrów chociażby. Ich władze i społeczeństwo ryzykowali, a dziś są o wiele kroków do przodu. A np. Kolno rozwija się niespotykanie. Zawsze jest ryzyko, że nie wszystko się uda tak jak się planuje. Jednak bez tego ryzyka jest tylko stagnacja i wręcz cofanie się. To mamy u nas od reformy Buzka z 1998 r.
Możesz się ze mną nie zgadzać - jednak uważam, że trzeba wspomagać władze miasta. Oczywiście nie bezkrytycznie, ale nie tak jak tu widzę nieustannie i bez względu na cokolwiek.
Wybacz, muszę niestety wziąć się za swoją robotę i na kilkanaście dni się wyłaczam.
Serdecznie pozdrawiam wszystkich.

witam. czy ktoś z was orientuje się, gdzie w łomży mogę znaleźć komis ubrań ? jakiś używak albo coś. chciałabym pozbyć się kilku ubrań a za bardzo nie wiem, gdzie mogę je sprzedać

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org