Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kryzys na granicy z Białorusią. Łukasz Warzecha punktuje błędy infantylnej i sentymentalnej narracji |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kryzys na granicy z Białorusią. Łukasz Warzecha punktuje błędy infantylnej i sentymentalnej narracji |
Witam mam problem jak w temacie. Po uruchomieniu niektorych czy to programów czy te gier nie uruchamiają mi się one tylko wyskakuje komunikat o niespodziewanym zamknięciu aplikacji i żebys spróbował ponownie jest takie przycis WYMUŚ ZAMKNIĘCIE. No i nie wiem jaki jest tego powód. Można jakoś rozwiązać ten problem ?
|
|
Re: Kryzys na granicy z Białorusią. Łukasz Warzecha punktuje błędy infantylnej i sentymentalnej narracji |
Gdzie w Łomży jest konkretny sklep z galanterią skórzaną, gdzie będzie można wybrać fajne męskie rękawiczki skórzane? W hali nie znalazłem. Pytam, bo przedwczoraj swoje zgubiłem a tu zima akurat :) Wszystkim normalnym userom z góry dziękuję za podpowiedzi nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
na farnej zobacz albo gdzieś w galerii
|
|
Od 17. grudnia w lidlu za 39,99- mam właśnie przed oczami ulotkę :)
|
|
Nie mam czasu czytać całego wątku,ale chciałabym się wypowiedzieć w tym w tym temacie bo może to komuś coś pomoże.Po pierwsze ( o ile mi wiadomo) ułożenie miednicowe i położenie stópkowe to dwa różne ułożenia.Ja a raczej mój syn ułożył się w ten drugi sposób.Okazało się to dopiero w trakcie porodu,który był moim drugim.Na porodówce pełna kosternacja bo to rzadki przypadek.Położna wystraszona,my różnież.Mimo,że byłam nastawiona na pn. prosiliśmy na różne sposoby dyżurującego dr P. o cesarkę.Pan doktor zdecydował jednak,że będę rodzić naturalnie.Nie dostałam niczego na przyśpieszenie bo to mogłoby zaszkodzić dziecku.Po paru godzinach męczarni urodził się :cały siny,opuchnięty,nie miał siły nawet zapłakać co wprawiło mnie w rozpacz.Nie jestem w stanie (choć minęło ponad 12 lat ) opisać tego co wtedy przeżyłam.Dość powiedzieć,że urodził się w zamartwicy okołoporodowej,dostał 4 punkty i jeszcze długo baliśmy się o jego zdrowie.Pan doktor udowodnił swoich racji a ja do dzisiaj jak pomyślę jak wiele ryzykowaliśmy mam ciarki na całym ciele bo przecież gdyby mój syn stał się niepełnosprawny to nie byłby to problem wspomnianego pana doktora. Wiwat poród naturalny!!!! Nawet kosztem dziecka i kobiety rodzącej .Najważniejsza jest satystyka!
|
|
Jeśli lekarz wypisze wypis w piątek to wyjdziesz. Jak nie będzie gotowego wypisu to nie. Twój wypis zawsze gotowy jest po 3 dniach, natomiast dziecka w zależności od jego stanu a wiadomo matka nie wyjdzie sama i czeka na dziecko.
|
|
potwierdzam doktor Rutkowska, polecam follow me
|
|
Takie rzeczy w sklepach militarnych on-line bez problemu kupisz, jak zamawiasz większą ilość lepiej ci się opłaci. Przy 5 sztukach już wyjdziesz na swoje nawet po doliczeniu 25zł kosztu przesyłki kurierskiej. ____________ Kupuję baterie łazienkowe w sklepie on-line z asortymentem łazienkowym.
|
|
Tupik Ty chyba masz z 10 lat skoro tak bardzo boli Cie przelozenie otwarcia. Byles tam w srodku.? Widziales ile jeszcze trzeba zrobic.? Wystarczy ustac przed galeria i widac ze do swiat nie dalo by rady skonczyc. Co mieli otworzyc galerie bez scianek dzialowych i pomieszczen.? Albo mieli poustawiac ciuchy, buty i rozne pierdoly na swieta na srodku jednej wielkiej hali.? Wtedy to dopiero bys gadal. A tak sie ciesz ze wgl na wiosne wejdziesz do ladnej galerii i bedziesz mogl kupywac. Po prostu skumaj to ze roboty nie pogonisz chodz bys chcial... Pozdrawiam :) rudy błazen z druhem
|
|
Panie Ryszardzie_O, czy mogę prosić o jakieś namiary do Pana
|
|
ja już się przekonałem, daj kase za świnie z bebechami, znalez chłopa co ją ma i to takiego, co zechce sprzedać, znalez gościa, który rozbierze, kogoś kto wezmie np. połowę, zrób badania a jak się okaże ch.......owe to i tak ci kasy nie zwróci. Za to wolę iść do sklepu i mieć z bani.
|
|
psizdu gwizdu
|
|
a czy musi to być nauczyciel??? i jaki kontakt??
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |