Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Medioznawca alarmuje: niektóre media wpisują się w scenariusz Łukaszenki – wojny hybrydowej przeciw Polsce |
moniq kurierem na pewno zdążysz!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Medioznawca alarmuje: niektóre media wpisują się w scenariusz Łukaszenki – wojny hybrydowej przeciw Polsce |
Jak tam z cenami fajerwerków?
|
|
Re: Medioznawca alarmuje: niektóre media wpisują się w scenariusz Łukaszenki – wojny hybrydowej przeciw Polsce |
Nie podadzą...nie chcą odstraszać potencjalnych klientów :D Mi jakiś czas temu robiono szafkę...najpierw miało być tyle i tyle a potem wyszło drożej...dwa miesiace na nią czekalam bo ci co ją robili "złapali kilka srok za ogon" i tak diablili trochę tu, trochę tu....kupa nerwów tylko...;\
|
|
Aha ja mam router ale i bez niego niby mam port zablokowany... a wszystkie pomoce z tym związane w internecie niestety nie pomogły dlatego włąśnie chciałem się upewnić
|
|
30 lat temu ktoś zajeba...l mi rower z klatki w bloku , rower Romet model Wigry , szukam świadków zdarzenia, nagroda za najcenniejsze informacje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |