sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Są postępy w badaniach nad amantadyną. Prof. Rejdak: Nie zaobserwowaliśmy działań niepożądanych

a ja mam takie pytanie, czy ktoś z Was się realnie orientuje jaka jest cena wynajęcia jednego lokalu i o jakiej powierzchni, bo różne info słyszałam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Są postępy w badaniach nad amantadyną. Prof. Rejdak: Nie zaobserwowaliśmy działań niepożądanych

Właśnie gadacie głupoty, galeria powinna być już dawno jakieś 5,6 nawet 10 lat temu.
Dobrze, że powstaje i teraz tylko miejsce jest złe. Dobre miejsce to Piątnica, lub gmina Łomża, ogólne obrzeże miasta W tym miejscu ciężko będzie Łomży. Nadzieja w ludziach- po jedną bułkę w kapciach pójdą do sklepu osiedlowego a nie do galerii. Może powinny być wagi przy kasach- kosz z zakupami za lekki 10-20 % więcej do zapłaty.

Re: Są postępy w badaniach nad amantadyną. Prof. Rejdak: Nie zaobserwowaliśmy działań niepożądanych

ehhh BadurekArt, tak cienko piszczycie, ze reklamą jest konto na forum?
ehhh,aż szkoda. Gdyby nie ta cena, moze i zeczywiscie warto bylo by pojsc :)

podpisuję się pod Tupik iem.Jakie są ceny??

1.Panu Pieciakowi dziękuje za rzeczowe i konkretne informacje.
2.A wpisy typu: "przyglup jeden zapiepszyl pewnie zloto i szuka debila, ktory to od niego odkupi", "Złoty kibel pisać!!!Sprzedam szybko."
są poniżej dna...

Żebym znalazł,ukradł itp (swoje )złoto to bym zakładał temat na forum?Nie.Poszedłbym i sprzedał bez targowania i cieszył sie jak głupek że ktoś mi dał np 100 czy 200zł za całość,bo znalezione/kradzione.
Tylko taki debil jak "nieesia" czy ktoś by na to wpadł...

A że jest to moje złoto,kupione jakiś czas temu za ciężko zarobione pieniądze to w/w rzeczy NIE ZROBIŁEM i NIE ZROBIE...

Póki co nie sprzedaje,wiem co i jak dzięki niektórym konkretnym odp. i jak sie namyśle to sprzedam,jak będe chciał.Jak pisałem nie zależy mi narazie.

Tyle w temacie i bez domysłów i głupich komentarzy.prosze.

Podbijam

Ja korzystam z Tunngle:) to w pełni darmowe narzędzie p2p VPN, dające możliwość rozrywki online. Program pozwala użytkownikom prowadzenie rozmaitych internetowych rozgrywek, meczy, itp.

Kasia..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org