Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska Agrounia blokuje drogi lokalna nosi kwiaty Kołakowskiemu |
jeżeli podobna do Pekińczyka, włochata to widziałam dziś niedaleko starego rynku, ale jakaś przestraszona nie chciała podejść...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska Agrounia blokuje drogi lokalna nosi kwiaty Kołakowskiemu |
Pekińczyk już dobrze ponad miesiąc się błąka po Starówce, to nie ten. Ney, wstaw zdjęcie, będzie łatwiej.
|
|
dercos a wiesz czemu "jestem" napisał 3 metry ??? po do 2,5 m masz jeszcze zasięk w t-mobilu follow me
|
|
Mnie nie wykurzą spokojnie. Ale ciebie to na pewno tak follow me
|
|
...gdybym był tematem , jabidibi jabidibi jabidibi - dam ! ....gdybym był tematem , jabidibi jabidibi - dam ?
|
|
W którym kebabie najlepiej zrobić sylwestra?
|
|
|
Autor: azerbejdzan666 (---.elomza.pl) Data: 12-12-12 08:05 moze pracuje i mam dzieci i nie mam czasu ? :> ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// A to skoro tak, to pozwalam na napisanie przez kogoś innego. ***** ***
|
|
Tak naprawde to jest to gdybanie. Trzeba poczekac i zobaczyc jak zarzad galerii podejdzie do ludzi w kwestii cen wynajmu. Jesli ceny beda rozsadne - latwiej bedzie biznesmenom, bedalepsze ceny i przez to wiecej osob zrobi zakupy. Jesli bedzie na odwrot to bedzie stokrotka nr2 czego bardzo sie obawiam bo w tej galerii to chyba tylko pepco i rossman wychodza na +, nie zebym ludziom w kieszen zagladal ale wiem ze liczyli na wiecej. Przyznam, ze sam ciekawy jestem :)
|
|
Myslelismy,ze ktos ja przygarnal,bo nasz piesek jest bardzo oddany i bardzo dobrze zna okolice,nie ucieklaby.Pozniej skojarzylismy,ze suczka niedllugo bedzie miala cieczke,wiec mogly zadzialac instynkty.ostatecznie steskniona wrocila o 4 nad ranem.dziekujemy za troske i zainteresowanie:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |