Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Głupia jak PieS ogrodnika |
nie nie puszki tylko ogulnie ale latającynaleśnik ty to mądry jesteś puszki są z amelinium :) ByleJaki napisał(a): > latajacynalesnik... > metalowe puszki do sprzedania? ciekawe ;] rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Głupia jak PieS ogrodnika |
latajacynalesnik ty czopie ...
|
|
No właśnie martwię się, że to mój kolega. Czytałam pod artykułem w innym portalu nazwisko, ale nie chcę w to wierzyć, że to on... A zadzwonić się boję :(
|
|
ło jojoj,polecam wszystkim mądralującym http://www.ogien.net/
|
|
z tej Venedy będzie wielka klapa i nic więcej. Konkurencja Biedronek jest tak silna a pozycja ich w miescie jest tak ugruntowana ,że żaden hiper czy nie wiem co market nie podoła cenowo tej sieci. Inne sklepy tez nie przebiją się na rynku w tej galerii bo już te obecne w galerii obok Stokrotki ledwo przedą. W sumie będzie to duzy pusty obiekt. jedyne światełko w tunelu widze dla KFS ale jednoicześnei nieszczęście dla McD Dla mnie to tłumaczenie czemu otwarcie w marcu a nie w listopadzie jest kretyńskie. Tylko nieudacznik potrafi tak sobie strzelić w stopę aby zaprzepaścić szansę świątecznego zarobku. Wszak na całym świecie własnie w tym okresie wszyscy straty nadrabiaja i zarabiają . Widac menagery z Venedy mają inne zdanie które niebawem im na wiosne bokiem wyjdzie. Poza tym jak się klientowi coś obeicuje to nie robi się z niego balona i nie pierdzi jak węże takimi głupimi uzasadnieniami. Albo to juz jest zapowiedż kalpy bo kto otworzy w grudniu jak 1/3 obiektu stłaby pusta. „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Ja kilka lat temu w Caritasie szukałem pomocy której niestety tam mi nie udzielono Mój znajomy z dawnych lat bliższy naszego wspólnego znajomego który był dyrektorem Caritas powiedział mi w tajemnicy że były dyrektor Caritasu który teraz buduje parafialny Kościół powiedział jemu w tajemnicy że Caritas to pralnia brudnych pieniędzy ? ( raczej nie w sensie kasy pochodzącej z z pospolitych przestępstw - ale tej z ofiar - z religijnych wyłudzeń ) Caritas i jego powierzchowna działalność to "przykrywka" czyniąca pozory czytam kamuflaż jak kto woli dla niejasnej - ciemnej (czarnej) strony (Kościoła) a raczej żyjących pozorami obłudnych Ks. Kapłanów
|
|
rgl666@o2.pl rudy błazen z druhem
|
|
Po próbie kontaktu z tym adresem ukazuje się informacja: "Nie rozpoznano tego adresu. Adres nie istnieje". Może więc napisz n-r gg?
|
|
Ja sie troche zdziwilem, jak dowiedzialem sie z tego serialu, ze w łomzy mamy więzienie ;D:D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |