Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolej na De.wotké |
z tego co wiem, sylwester będzie też w innych miejscach - poniżej te , gdzie spisałam informacje od organizatorów balu sylwestrowego. Nie szukałam i nie pytałam we wszystkich lokalach w łomży - np. są też np na Alei Legionów naprzeciw blaszaka, i inne , o których nie wiem. Wszystkie te miejsca (które brałam pod uwagę) sa pięknie urządzone, jedzenie wydaje się ok, więc zadecyduje gust oraz to, ile chcemy wydać. Ceny oglądanych imprez - do- 400 zł, w zależność iod tego, czy to z zespołem na żywo, czy z didzejem. No i od ilości gorących dań, od tego, czy bedzie alkohol, czy trzeba oddzielnie kupować. Na pewno w mieście są tańsze. - Belfort - 300 zł /para, tu mają menu staropolskie, (potrawy z dziczyzny wieprzowej,cielęciny i ryby). jedzenie wydaje się super, ale nie bedzie zespołu - tylko prezenter- ale to kwestia upodobań. Wnętrze piękne. - Labirynt - 390zł za parę , 0,5l alkoholu na parę, 4 dania gorące i przystawki oraz zespół na żywo. też pięknie w środku. - Biała Dama - 360 zł. od pary w tym 4 dania na gorąco,12 przystawek, lampka szampana , zespół na żywo, alkohol chyba swój., pięknie wewnątrz. i fajny parking przed. , Gromada - nie pamiętam, ale też coś pomiędzy 350- 390 zł, to każdy wie, że była to wizytówka łomży. w środku pięknie, zabawa w 2 salach - w jednej stoły, w innej tańce, przejsc przez korytarzyk - w srodku pięknie. - Retro - napisano mi w mailu, że nie organizują w tym roku (a szkoda) - Amadeus - 400/para, 5 dań gorących 12 przystawek, sałatki ,owoce fontanna czekoladowa, napoje, 05l , zespół, - tu jak ktoś był to wie, że wnętrze piękne. to tylko moje zdobyte informacje, mgłam coś pomylić. Można zajśc i dopytać o szczegóły. Być możę, cos się zmieni, dojdą jakieś dania, czy cena sie zwięszy lub zmniejszy. Mi osobiście wszystkie te lokale się podobają, ale wybrałam Conkordię, bo tam jeszcze nie byłam. Życzę udanej zabawy . rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolej na De.wotké |
Za 150 zł to nawet tej kasy szkoda wydawać na jakiś badziew
|
|
Kebaby wszystkim w głowie... Weście kupcie se porządny turecki kebab a nie te ,,Guwienko"
|
|
Puszki sie zbiera?
|
|
Kup mu skarpety. Za młody żeby się nad tym żalić
|
|
Klikamy ;)
|
|
Na allegro ogłasza się firma z łomży:) Można zakupić przez internet i odebrać osobiście:)
|
|
pozgłaszałem już nietaktowne komentarze, na drugi raz pomyślicie zanim coś napiszecie durnego rudy błazen z druhem
|
|
ale nie w Łomży, bo tu są i tak w przystępnych cenach...
|
|
Super, że się znalazła :) Lepiej wykastrować (sterylizacja trwała) suczkę, dla jej zdrowia i Waszej spokojnej głowy. rudy błazen z druhem
|
|
do Poczta 123 naucz się pisać po polsku i dopiero zabieraj głos w dyskusji
|
|
klik
|
|
Jak nie wiesz to nie pisz, poradnia znów działa z tego co mi wiadomo.
|
|
temat odgrzebany z 2009 roku, tylu zapowiadało wtedy spadnięcie cen nieruchomości w Łomży i co??? trzymają się dobrze...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |