niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co byś mu powiedział

Sposobów na I ligę jest sporo. Zainwestować w zawodników i po 2 latach jest I liga, albo kupić miejsce po jakiejś drużynie wycofanej z rozgrywek. Można kupić i miejsce w ekstraklasie, ale to więcej kosztuje i stadion za mały.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co byś mu powiedział

John - o kupowaniu miejsca w lidze, to sobie na forach Warszawskich porozmawiaj. Może ktoś z Polonii powie Tobie, jakie jest to fajne.
Ten stadion żeby żył, to potrzebna jest kasa zainwestowana w solidną DRU-ŻY-NĘ, a tej kasy, jak i na inne rzeczy w tym mieście nie ma. tzn na nagrody w Ratuszu kasa jest, ale na inne rzeczy już brakuje.

„Prawda jest największym wrogiem państwa.“
Joseph Goebbels.

my po 30 - i Concordia.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Poczta123 - "Nie prawda to był Felix Baumgartner" - faktycznie, to ja mam problem...

follow me

Gdzie na sylwestra!!!?!!?!?!

Ten na Ks. Anny i Ks. Janusza ma ta sama osoba. Ona pracuje w Perspektywie, pewnie bez tego spoldzielnia by nie pozwolila.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org