sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Naukowcy pokazuja kłamstwa rządzących

KTOŚ CHYBA SZUKA TEGO PIESKA - http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=564259&t=564259

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Naukowcy pokazuja kłamstwa rządzących

tutaj chyba ktoś widział pieska

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=564223&t=564223

takie auto, że wstyd powiedzieć ;)

o jezu...

Poczta123 i ktoś-coś - jak to jest z takimi jak wy? Czy to wiek jeszcze nie ten, czy po prostu choroba psychiczna? No bo ciekaw jestem, nie dosłownie, ale ciekaw, czy jak by ktoś z waszej rodziny popełnił samobójstwo, to czy też byście mieli czas i wenę na takie żarty? Mam nadzieje, że się nigdy nie przekonacie, ale mimo wszystko tacy jak wy, ciekawe jak by się w takiej sytuacji zachowali, gdyby chodziło o waszych najbliższych?
aaa, prawdopodobnie i tak nie rozumiecie co napisałem...

Wyrazy współczucia dla rodziny.

„Prawda jest największym wrogiem państwa.“
Joseph Goebbels.

A jaki jest budżet MOSIR ?

a mianowicie - parking strzeżony w centrum miasta (tzw. osiedle centrum). sama chętnie z takiego skorzystam, bo kradzieży aut coraz więcej....

chyba, ze jest cos takiego w okolicy? bo nie widziałam...

BUhehehhehheeh , ależ pomysł . A gdzie tak auta kradną. Wolę miesięcznie płacić 56 zł i mieć GPs w aucie puszczam SMS i już nawet żona nie odjedzie autam buhhehehehheheh.

witam
ja sie wybieram do Conkordii na poznańskiej - 400 zł para, w tym 6 dań gorących, 11 przekąsek, pół litra na parę, itp.
Zespół na żywo. sla jest bardzo ładna, jest tam jasno, ale podczas tanczenia bedą podobno kolorowe światła, przyciemnione.

follow me

Na Allegro popatrz wykrywacze metalu Polecam Fishera

oj nie mam nic przeciw tej galerii jestem wręcz za , jedno tylko co mnie wkurzyło to zmiana terminu otwarcia z listopada 2012 na marzec 2013 i to głupie tłumaczenie.

Witam Państwa.
W imieniu Pani Teresy Szumowskiej - Dyrektora Stowarzyszenia „Szansa” w Zambrowie z radością informuję Państwa, iż na aukcję prac plastycznych zorganizowaną na rzecz Janusz Chojnowskiego udało się zebrać 146 eksponatów.
Dzięki hojności osób, które zechciały skorzystać z naszego zaproszenia i wziąć udział w licytacji zebraliśmy kwotę 15.150 zł, która w całości będzie przekazana na leczenie i szeroko rozumianą rehabilitację 41-letniego Janusza.
Do podziękowań dołącza się również Rodzina Janusza, która pragnie podziękować Czcigodnemu Księdzu Kanonikowi Andrzejowi Godlewskiemu – Proboszczowi Parafii pod wezwaniem Krzyża Świętego w Łomży, który zgodził się na przeprowadzenie aukcji w Centrum Katolickim działającym przy parafii.
Szczególne podziękowania należą się wszystkim artystom oraz darczyńcom, którzy zechcieli wesprzeć aukcję poprzez bezpłatne przekazanie prac plastycznych, rękodzieła oraz innych eksponatów przeznaczonych na sprzedaż. Należy też dodać, iż prace były dostarczane przez darczyńców do ostatniej chwili przed rozpoczęciem licytacji.
Dziękujemy też wszystkim ludziom dobrej woli, którzy przyczynili się do przygotowania aukcji oraz jej technicznej realizacji.
Pragniemy też podziękować Redakcjom mediów za podjecie niezwykle owocnej i ciepłej współpracy w zakresie nagłośnienia imprezy.
Jeszcze raz dziękujemy wszystkim osobom, które przyczyniły się do wsparcia Janusza.

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org