Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy goje w Polin będę mieli odwagę powstać i przepędzić swych okupantów i oprawców tak samo jak |
Hej! Mam nadzieje, że pomogę. na tyle ile się orientuję w tej tematyce bardzo rzadko zwracane są koszty zwrotu za dojazdy na kurs. Jeżeli w ogóle są zwracane, to bierze się pod uwagę koszt kursu, jeśli należy on do kosztownych to na zwrot dojazdów nie ma co liczyć. Nie jest obowiązkiem aby wypłacać tą kaskę. Ze skargami chyba nie przejdzie bo z tego co wiem to nie jest ich obowiązkiem wypłacanie pieniędzy. Pozdro!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy goje w Polin będę mieli odwagę powstać i przepędzić swych okupantów i oprawców tak samo jak |
Zwrot można dostać jeśli spełnia się wszystkie warunki. Może coś się zmieniło, ale kilka lat temu trzeba było przedstawić wszystkie bilety, zdać egzamin i mieć frekwencję powyżej 80% oraz złożyć dobrze wypełnione pismo. Wszystko zależy od rodzaju i kosztów dojazdu.
|
|
Re: Czy goje w Polin będę mieli odwagę powstać i przepędzić swych okupantów i oprawców tak samo jak |
*** w te klucze juz ogarnelem sobie druge;p popatrz na siebie co ty wypisujesz młocie, jak ktoś szuka rady na tym śmiesznym forum, a ty zawałe z niego krecisz i jeszcze cisniesz ludzi. Mnie nazywasz dzieckiem internetu?? To nie ja kur.. siedze z galami wlepinymi w monitor na 4lomza i sie smieje z ludzi i jakies pojeb... tematy zakladam bo nie mam kolgow. nawet jak masz te 30 lat czy h.. wie ile, to patrzac na to jakie posty dodajesz to mozna stwierdzic ze jestes glupi bo nie umiesz ludziom pomoc tylko zwale z nich krecisza albo jestes jakims dzieciakiem co z domu nie wychodzi. Zobaczysz Zycie CIe dojedzie predzej czy pozniej z takie zachowanie
|
|
Witam szukam osby ktora napisze profesjonalnie za mnie prace zaliczeniowa z Badan w Narketingowych Pilnie!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |