Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kato-taliban w POlsce |
O pomoc w sterylizacji suk można prosić Fundację Zwierzęta i My : http://zwierzetaimy.pl/ i Fundację Kastor : http://fundacjakastor.org/ Od nich można się dowiedzieć z jakimi lekarzami w okolicy współpracują. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kato-taliban w POlsce |
w lombardzie przy Piłsudskiego koło stokrotki jest 93 zł/gram :)
|
|
Nigdy nie będzie dobrze i tanio... Albo robi się dobrze i za pracę się płaci, albo się bierze taniego fachowca i później wychodzą różne kwiatki
|
|
Malachowskiego 3
|
|
To miałaś pecha koko:):):)
|
|
Ja to wam się troche ludzie dziwie Zamiast się cieszyć że skończyliście za darmo jakiś kurs, to szukacie dziury w całym. Ja np. zarabiam 1500 brutto, i nikt mi nie zwraca za paliwo ani za kanapki. A do projektu unijnego mnie nie wezmą bo mam za duży dochód pewnie. No ale z tego co czytam twoją wypowiedz to fakt skończenia za darmo kursu dla ciebie się nie liczy. A ja musze odkładać 200 zł. miesięcznie i za 2 lata pójde na kurs który chce zrobić. I na dojazdy i kanapki też będe musiała zbierać kase.
|
|
16 grudnia. Ja bym poszła, ale cena mnie zniechęciła :/ Tym bardziej, że to przed świętami.
|
|
50 zl za gram max
|
|
Poezja smaku to catering. Kobiety wynajęły salę od strażaków i tam organizują Sylwestra. To dawna remiza, a teraz została wyremontowana i wygląda całkiem dobrze :) NO i cena jest super, tym bardziej, że gra zespół Tenor. Z tym, że ilość miejsc jest ograniczona, bo sporo chętnych już jest. Wiem, bo sama tam wpłacałam zaliczkę.
|
|
Kebab Kleopatra na Niemcewicza
|
|
AlterEgo, jeśli miałeś w umowie, regulaminach czy innych dokumentach podaną informację, że otrzymasz zwrot środków instytucja nie może Tobie ich nie wypłacić. Często spotykam się z faktem iż zwracane są koszty dojazdu autobusem a nie np samochodem. Skontaktuj się z koordynatorem (kierownikiem) projektu i poproś o uzasadnienie odmowy, polecam prośbę skierować na piśmie i takiej odpowiedzi żądać. Moim zdaniem jeśli podana została informacja o zwrocie kosztów to środki te były przewidziane w budżecie i raczej nie sądzę, że na etapie realizacji zostały obcięte. Jeśli nie zakończyłeś kursu to nie wiem jak Tobie pomóc, pozdrawiam
|
|
Autor: wpm (---.dip.t-dialin.net) Ty to jeszcze na forum nic madrego nie napisalas
|
|
No miałam mialam
|
|
Biaua zapomniałeś dodac ze tam płacą 93 zł ale od 100 g. za mała ilość napewno tyle ci nie zapłacą he
|
|
Heheh obecnie 95zł mam od ręki płacone,czekam na lepsze oferty,to nie jest złom.Zarówno bransoleta jak i łańcuszek są w idealnym stanie i noszone na bieżąco.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |