sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kato-taliban w POlsce

O pomoc w sterylizacji suk można prosić Fundację Zwierzęta i My :
http://zwierzetaimy.pl/

i Fundację Kastor :
http://fundacjakastor.org/

Od nich można się dowiedzieć z jakimi lekarzami w okolicy współpracują.

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kato-taliban w POlsce

w lombardzie przy Piłsudskiego koło stokrotki jest 93 zł/gram :)

Nigdy nie będzie dobrze i tanio... Albo robi się dobrze i za pracę się płaci, albo się bierze taniego fachowca i później wychodzą różne kwiatki

Malachowskiego 3

To miałaś pecha koko:):):)

Ja to wam się troche ludzie dziwie
Zamiast się cieszyć że skończyliście za darmo jakiś kurs, to szukacie dziury w całym. Ja np. zarabiam 1500 brutto, i nikt mi nie zwraca za paliwo ani za kanapki. A do projektu unijnego mnie nie wezmą bo mam za duży dochód pewnie. No ale z tego co czytam twoją wypowiedz to fakt skończenia za darmo kursu dla ciebie się nie liczy. A ja musze odkładać 200 zł. miesięcznie i za 2 lata pójde na kurs który chce zrobić. I na dojazdy i kanapki też będe musiała zbierać kase.

16 grudnia. Ja bym poszła, ale cena mnie zniechęciła :/ Tym bardziej, że to przed świętami.

50 zl za gram max

Poezja smaku to catering. Kobiety wynajęły salę od strażaków i tam organizują Sylwestra. To dawna remiza, a teraz została wyremontowana i wygląda całkiem dobrze :) NO i cena jest super, tym bardziej, że gra zespół Tenor. Z tym, że ilość miejsc jest ograniczona, bo sporo chętnych już jest. Wiem, bo sama tam wpłacałam zaliczkę.

Kebab Kleopatra na Niemcewicza

AlterEgo, jeśli miałeś w umowie, regulaminach czy innych dokumentach podaną informację, że otrzymasz zwrot środków instytucja nie może Tobie ich nie wypłacić. Często spotykam się z faktem iż zwracane są koszty dojazdu autobusem a nie np samochodem.
Skontaktuj się z koordynatorem (kierownikiem) projektu i poproś o uzasadnienie odmowy, polecam prośbę skierować na piśmie i takiej odpowiedzi żądać. Moim zdaniem jeśli podana została informacja o zwrocie kosztów to środki te były przewidziane w budżecie i raczej nie sądzę, że na etapie realizacji zostały obcięte.

Jeśli nie zakończyłeś kursu to nie wiem jak Tobie pomóc, pozdrawiam

Autor: wpm (---.dip.t-dialin.net)

Ty to jeszcze na forum nic madrego nie napisalas

No miałam mialam

Biaua zapomniałeś dodac ze tam płacą 93 zł ale od 100 g. za mała ilość napewno tyle ci nie zapłacą he

Heheh obecnie 95zł mam od ręki płacone,czekam na lepsze oferty,to nie jest złom.Zarówno bransoleta jak i łańcuszek są w idealnym stanie i noszone na bieżąco.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org