Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
anglojęzyczni żydzi i ich armia (tzw. US Army) w popłochu uciekają z Afganistanu |
Pogadanka, z telemarketerem. Prawdziwa i subtelna riposta. Słuchajcie i komentujcie. http://www.youtube.com/watch?v=SpgKGa3kBWI
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: anglojęzyczni żydzi i ich armia (tzw. US Army) w popłochu uciekają z Afganistanu |
koko251 co masz na mysli mówiąc że dyspozytor tylko raz może poprosić lekarza drugi juz nie ?
|
|
Re: anglojęzyczni żydzi i ich armia (tzw. US Army) w popłochu uciekają z Afganistanu |
Mam pytanie. Który z programów w temacie jest "lepszy" do tworzenia różnego rodzaju intr, filmików etc etc. Słyszałem że niektórzy korzystają z tego i tego i łączą ale że nie jestem zaawansowanym uzytkownikiem zadnego z programów chciałbym sie skupić na jednym. Kolega mi polecił sony vegas pro zaś słyszałem też opinie odnośnie adobe after effect. Prosze o jakieś rady bez zbędnych i idiotycznych komentarzy jak to potrafią uzytkownicy łomżyńskiego forum. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
|
|
sony vegas pro
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Co myślicie na temat spektaklu pt. Dziwna Para. Warto???
|
|
polecam 885-k-e-b-a-b-y znakomity numer (tak, tak 885 532 229) dla osoby zajmującej się sprzedażą i dostawą np. do biura tej pysznej potrawy:) piszcie na 885kebaby@gmail.com nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |