Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamiści idą na wojnę z Islamistami |
To, że mamy taką służbę zdrowia jest poniekąd także naszą winą. Rozpieściliśmy ich. Lekarz/pielęgniarka co raz dostawał kawę/alkohol/bombonierę/kopertę itp. Nie zwracano im uwagi na zachowanie, bo wychowano nas,m że nie przystoi. Gdy lekarz popełniał błąd w sztuce nie zgłaszało się tego, nie rozdmuchiwało, bo "to tylko człowiek". A teraz mamy chamskie zachowania, olewanie pacjenta, nietrafne leczenie, odmawianie zabiegów itp. Nie mówię, że wszyscy są tacy, ale zapewne około połowy. Powinno się zlikwidować kasę chorych, przydziały pieniędzy dla szpitali i przychodni. NFZ powinien przeznaczyć kwotę na pacjenta, nie na szpital/przychodnię tak, jak to robią za granicą. Tutaj prawie się biją o pacjenta, bo z nim przychodzą pieniądze. Lekarze uśmiechnięci, kulturalni, chętnie zlecają najróżniejsze badania (czasem wręcz wciskają). rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamiści idą na wojnę z Islamistami |
https://www.facebook.com/swiecsie/app_386474028102368
|
|
Jak w temacie.Mam na sprzedanie złoto: bransoleta waga ok.33gr oraz łańcuszek z krzyżykiem splot "figaro". Gdzie i ile w Łomży płacą obecnie najlepiej za złoto?
|
|
https://www.facebook.com/swiecsie/app_386474028102368
|
|
Szanowni Państwo Kręcicie się w tym temacie wokół Masonerii w Łomży ? Żadne z Was tu obecnych nie podało definicji czym jest masoneria ! W tą definicje doskonale wpisuje się Hierarchiczność religijnych kapłanów z ich wielorakim rozłożystym gęstym misternie utkanym bogactwem fizycznym metafizycznym o charakterze ponad czasowych i w ogóle bezgranicznym. definicja - jedna z wielu ale oficjalna - encyklopedyczna Wolnomularstwo, inaczej masoneria lub sztuka królewska – międzynarodowy ruch mający na celu duchowe doskonalenie jednostki i braterstwo ludzi różnych religii, narodowości i poglądów. Ruch ten charakteryzuje się istnieniem trójkątów masońskich, lóż wolnomularskich, obediencji oraz rozbudowanej symboliki i rytuałów. Masoneria to także zespół bractw o charakterze elitarnym i dyskretnym. Inną cechą wolnomularstwa są legendy i teorie spiskowe na jej temat. Nauka badająca historię wolnomularską i idee wolnomularskie nazywa się masonologią. Wolnomularstwo nie jest jedną organizacją, lecz swoistym nurtem wyznającym pewne przekonania metafizyczne oraz dążącym do zmiany człowieka oraz społeczeństwa według zasad uznawanych przez masonów za ważne. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Czytam i oczom nie wierzę... Trafiłam na pogotowie w piątek, jakieś dwa, może trzy tygodnie temu. Przyczyną mojej wizyty była gorączka utrzymująca się ponad dobę, której nie mogłam niczym zbić i ropne zapalenie migdałków, które lekarz rodzinny wcześniej zdiagnozował i przepisał "odpowiedni" antybiotyk. Po zażyciu wskazanych lekarstw nie było poprawy, a nawet czułam się znacznie gorzej. Na gardle miałam gigantyczne białe czopy ropne, a każde przełknięcie śliny to był przeogromny ból. Byłam już tak zrezygnowana, że postanowiłam szukać ratunku na pogotowiu. Kiedy zajechałam, nie było akurat lekarza- był na wyjeździe. Po jakimś czasie (najwyżej 5 minut) przechodziła jakaś pani i tak sama z siebie zainteresowała się czy się dobrze czuję. Po chwili wróciła i zaprosiła mnie do gabinetu. To była Pani Doktor. Nie wiem jak się nazywa, szczupła, czarne włosy i bardzo sympatyczna. Profesjonalnie i z sercem podeszła do mnie jako do pacjenta. Zaaplikowała mi zastrzyk w celu uśmierzenia bólu i zbicia temperatury i skierowała na konsultację na izbę przyjęć do szpitala (gdzie nie było już tak sympatycznie jak na pogotowiu). Dlatego też dziwię się tym wpisom. Wprawdzie to był pierwszy raz kiedy korzystałam z opieki lekarskiej świadczonej przez pogotowie ratunkowe w Łomży, ale opisana przeze mnie Pani Doktor i asystująca jej pielęgniarka zasługują na uznanie. Nie dość, że uzyskałam fachową pomoc, to i obsługa była miła i wręcz serdeczna. Pozdrowienia dla miłej Pani Doktor ;) i dziękuję za pomoc!
|
|
jarecki39@poczta.fm
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |