Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Płskoziemcy, te kościelne, twierdzą, że covida nie ma, a tu masz. Kardynał antycovidowiec w szpitalu. |
Jak w temacie co polecicie kupić Tacie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Płskoziemcy, te kościelne, twierdzą, że covida nie ma, a tu masz. Kardynał antycovidowiec w szpitalu. |
trzeba z nimi walczyć i składać zażalenia .JEST nowy dyrektor myślę ,że będzie zainteresowany zachowaniem swoich pracowników.Ostatnio usłyszałam od pielęgniarki ,że ludzie są teraz roszczeniowy i im dupy zawracają przychodząc do nich .T raktują nas jak skóry w Łodzi .KTO im dał prawo o decydowaniu o naszym życiu lub śmierci .Zastanawiam się , czy podać mediom bardzo poważną sprawę dotyczącą tego pogotowia ,ale powiadomiłam o niej nową szefową i czekam czy z tym coś zrobi ,jeśli nie rozegram to inaczej .Nie pozwólmy się gnoić bądzmy jeszcze bardziej roszczeniowi powodzenia
|
|
Re: Płskoziemcy, te kościelne, twierdzą, że covida nie ma, a tu masz. Kardynał antycovidowiec w szpitalu. |
A może ktoś wie coś o firmach które przewożą paczki do Anglii z Łomży jorguś
|
|
Ty jesteś rodzicem wiec chyba powinieneś wiedzieć co twoje dziecko lubi czym się interesuje a nie pytasz na forum jaki prezent dla dziecka kupic rudy błazen z druhem
|
|
oto kontakt
|
|
maruda to podeslij jak sciagnales a nie cwaniakujesz
|
|
Niedługo planuje sprzedawać w pl zdalnie sterowane helikoptery. Cena od 400 do 500 zł. Naprawdę duże, wbudowany zyroskop i generalnie jedne z najlepszych elektrycznych, bo spalinowe to inny temat. Marcinlondon00@gmail.com jak ktos chętny;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |