sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Płskoziemcy, te kościelne, twierdzą, że covida nie ma, a tu masz. Kardynał antycovidowiec w szpitalu.

Jak w temacie co polecicie kupić Tacie ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Płskoziemcy, te kościelne, twierdzą, że covida nie ma, a tu masz. Kardynał antycovidowiec w szpitalu.

trzeba z nimi walczyć i składać zażalenia .JEST nowy dyrektor myślę ,że będzie zainteresowany zachowaniem swoich pracowników.Ostatnio usłyszałam od pielęgniarki ,że ludzie są teraz roszczeniowy i im dupy zawracają przychodząc do nich .T raktują nas jak skóry w Łodzi .KTO im dał prawo o decydowaniu o naszym życiu lub śmierci .Zastanawiam się , czy podać mediom bardzo poważną sprawę dotyczącą tego pogotowia ,ale powiadomiłam o niej nową szefową i czekam czy z tym coś zrobi ,jeśli nie rozegram to inaczej .Nie pozwólmy się gnoić bądzmy jeszcze bardziej roszczeniowi powodzenia

Re: Płskoziemcy, te kościelne, twierdzą, że covida nie ma, a tu masz. Kardynał antycovidowiec w szpitalu.

A może ktoś wie coś o firmach które przewożą paczki do Anglii z Łomży

jorguś

Ty jesteś rodzicem wiec chyba powinieneś wiedzieć co twoje dziecko lubi czym się interesuje a nie pytasz na forum jaki prezent dla dziecka kupic

rudy błazen z druhem

oto kontakt

maruda to podeslij jak sciagnales a nie cwaniakujesz

Niedługo planuje sprzedawać w pl zdalnie sterowane helikoptery. Cena od 400 do 500 zł. Naprawdę duże, wbudowany zyroskop i generalnie jedne z najlepszych elektrycznych, bo spalinowe to inny temat. Marcinlondon00@gmail.com jak ktos chętny;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org