Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamska zgraja łgarzy |
A ja bym postrzelał. Bardzo to lubię, ale niestety, nie teraz bo jest zimno. Ale w sezonie byłbym jak najbardziej chętny na takie wypady.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamska zgraja łgarzy |
Panda mój tel : 604 271 787
|
|
stolarz na Starej Łomży 516-011-216
|
|
Nie polecam Taraszkowskiego - szkoda nerwów.
|
|
Cipek Piszesz, że nie wierzysz w biblię, rzekomo słowo boże, a jednak wypowiadasz się na temat Jezusa i Judasza. Skąd zatem czerpiesz tę tajemną wiedzę? Piszesz też o wolnej woli. Dam Ci 10 przykazań możesz się do nich stosować, albo będziesz potępiony. Rób jak chcesz. Tylko nie padnij pod wrażeniem tych wszystkich "wyborów". Tak na marginesie, jakim trzeba być człowiekiem, żeby nie wiedzieć, że zabójstwo drugiego człowieka jest złe...naprawdę trzeba mieć to zapisane w starej księdze? "Jakby bóg chciał nas stworzyć od razu dobrym to by to zrobił..." Hmm, jaki zatem miał zamysł nieskończenie dobry Bóg w tworzeniu człowieka? Po co? Mógł sobie od razu stworzyć rząd super dobrych duszyczek coby mu przygrywały w niebie. Po co tworzyć coś tak ułomnego i niedoskonałego jak człowiek? Żeby patrzeć przez ok 100 tyś lat jak umierają z zimna i głodu? Jak zabijają się o zwierzynę, wytruwają całe plemiona winiąć je za warunki atmosferyczne? Kiedy osobnik umierał średnio w wieku ok 25 lat...tysiące lat cierpień, głodu i krwi. Kiedy miliony umierało przed 30 rokiem życia z powodu chorób, głodu, zimna i ataków dzikich zwierząt, a co drugi noworodek nie dożywał wieku choćby 2 roku życia. Po ok 95 tysiącah lat od istnienia człowieka na ziemi nieskończenie dobry Bóg pomyślał sobie: Koniec z tym! Zejdę i zrobię tam porządek... Hmm. Interesujące. kalam Odnośnie Twojego pytania, piszesz o dwóch fikcyjnych postaciach. Zapytaj autora książki o interpetację.
|
|
dobra inaczej .. google jest go**wno warte i twoje przenajswietsze rady jak jestes taki madry to sciagnij mi te sterowniki .. bo jakos ja probowalem i nie bardzo sie da.. no chyba ze nie potrafie tego ogarnac ale nie wydaje mi sie ..
|
|
Polecam Inter-Meble Smugarzewski Jakość bardzo w porządku, co do ceny można się dogadać i w ostatecznym rozrachunku wychodzi atrakcyjna oferta. Ja kilka razy zamawiałem i za każdym razem byłem zadowolony. Punkt mają na Woj.Polskiego przy skrzyżowaniu z Sikorskiego. Namiary znajdziesz w necie
|
|
i tak ogolnie to rodziny sobie szukaj gdzie indziej przyjacielu :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Autor: radek3h3 (---.internetia.net.pl) Data: 10-12-12 19:16 czeczeni mają tyle wspólnego z tureckim kebabem co te egipcjanie z niemcewicza trzeba byc desperatem wyberając taki kebab zamiast na przykład dobrej pizzy //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Nikt nie pisał że kebab to czeczeńskie danie :) A poza tym, lepsze czecseńskie danie od tego włoskiego zakalca z glutami na wierzchu :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Bierz bo to smerfowe sterowniki.!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |