sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Paplik wnuki zaszczypałeś już?

Ja oferuje strzelania ASG za 25zł. 515-385-623

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Paplik wnuki zaszczypałeś już?

Pub Savana na Piłsudskiego :)

rudy błazen z druhem

Poszukuję radykalnych Feministek gdyż kupiłem 15 ton węgla i z chęcią bym je najął do pracy.
robota prosta, powozić taczką i wrzucić szuflą do kotłowni:)

P.S Żart :))

zalało :(((
Dach nie był zamknięty :((
heh

czemu Ty wpm myślisz o wszystkich ludziach tak samo i do jednego wora kładziesz jeden kradnie inny nie, a Ty każdego uważasz za złodzieja i nieroba , zastanów się trochę. Jakiś baran kradnie, a wszyscy bekają za to niesłusznie, mało tego jeszcze muszą wysłuchiwać wszystkiego. Ehhhh świat schodzi na psy

....albo ogień, albo woda...
...albo dobrze, albo tanio....

rudy błazen z druhem

Satysfakcja na al. Legionów !

No już dobrze, dobrze, podaj parametry tego "czegoś" tzn. model karty graficznej, płyty głównej itd. a pogrzebie w necie i podeślę Ci na maila key-grabbe... znaczy sterowniki.

38??
Toż to kopyto jak u podolskiego złodzieja :)

Nie dziwne że i obcasy sie pod nim rozlatują :)

rudy błazen z druhem

Masakra ...

ja rodziłam w łomży 5 lat temu i do tej pory mam lęki jak widzę ten szpital a mieszkam bardzo blisko a moj porod przebiegał tak:mój synek ważyl 4400 i mial 62 cm mimo to męczyłam sie 16 godzin w strasznych bólach myslałam ze mnie rozerwie czułam ze sama nie urodzę i mimo odplyniecia zielonych wod i tygodniu po terminie nie bylo mowy o cc połozne krzyczały na mnie ze bym tak nie krzyczała ja naprawde chciałam byc cicho ale nie mogłam myslalam ze umre byly nie mile (byc moze za to ze tak krzyczałam)dopiero jak na zmianę przyszedł dr.Sokół zrobil usg i swierdzil ze ja sama nie urodze i zlecil cc tętno dzicka zanikalo ja mdlalam wiec samego zabiegu nie pamietam syn urodzil sie siny dostal 9 pkt.tak byłam przerazona tym porodem ze długo nie mogłam dojśc do siebie trauma i mimo tak oczekiwanego dziecka nie odrazu sie cieszyłam ze jestem mamą,zgodzę sie ze kazdy poród jest inny ktos urodzi w 2 godziny i nie ma problemu ale jak jest cos nie tak to sie zaczyna.teraz jestem w 33 tyg ciąży i z pewnością ze bym miała wiecej pieniedzy wybrała bym prywatną klinike niestety pozostaje rodzic mi w łomzy i juz sie boje mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej urodze szybko i dla mnie bez różnicy czy cc czy sn oby nie trwalo to 20 godzin bólu i cc

No dokładnie masakra

rudy błazen z druhem

korzystałam dwukrotnie w weekend, sobota, niedziela (zastrzyk), za każdym razem była inna pielęgniarka, moje wrażenia - było po ludzku, sympatycznie i delikatnie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org