sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co się kryje za planowanym wyszczepieniem dzieci?

1 Objawienie Jezusa Chrystusa, które dał Mu Bóg, aby ukazać swym sługom, co musi stać
się niebawem, a On wysławszy swojego anioła oznajmił przez niego za pomocą znaków
słudze swojemu Janowi. 2 Ten poświadcza, że słowem Bożym i świadectwem Jezusa
Chrystusa jest wszystko, co widział. 3 Błogosławiony, który odczytuje, i którzy słuchają
słów Proroctwa, a strzegą tego, co w nim napisane, bo chwila jest bliska. 4 Jan do siedmiu
Kościołów, które są w Azji: Łaska wam i pokój od Tego, Który jest, i Który był i Który
przychodzi, i od Siedmiu Duchów, które są przed Jego tronem, 5 i od Jezusa Chrystusa,
Świadka Wiernego, Pierworodnego umarłych i Władcy królów ziemi. Temu, który nas
miłuje i który przez swą krew uwolnił nas od naszych grzechów, 6 i uczynił nas królestwem
- kapłanami Bogu i Ojcu swojemu, Jemu chwała i moc na wieki wieków! Amen. 7 Oto
nadchodzi z obłokami, i ujrzy Go wszelkie oko i wszyscy, którzy Go przebili. I będą Go
opłakiwać wszystkie pokolenia ziemi. Tak: Amen. 8 Jam jest Alfa i Omega, mówi Pan Bóg,
Który jest, Który był i Który przychodzi, Wszechmogący. 9 Ja, Jan, wasz brat i
współuczestnik w ucisku i królestwie, i wytrwałości w Jezusie, byłem na wyspie, zwanej
Patmos, z powodu słowa Bożego i świadectwa Jezusa. 10 Doznałem zachwycenia w dzień
Pański i posłyszałem za sobą potężny głos jak gdyby trąby 11 mówiącej: Co widzisz, napisz
w księdze i poślij siedmiu Kościołom: do Efezu, Smyrny, Pergamu, Tiatyry, Sardów,
Filadelfii i Laodycei. 12 I obróciłem się, aby widzieć, co za głos do mnie mówił; a
obróciwszy się ujrzałem siedem złotych świeczników, 13 i pośród świeczników kogoś
podobnego do Syna Człowieczego, obleczonego [w szatę] do stóp i przepasanego na
piersiach złotym pasem. 14 Głowa Jego i włosy - białe jak biała wełna, jak śnieg, a oczy
Jego jak płomień ognia. 15 Stopy Jego podobne do drogocennego metalu, jak gdyby w
piecu rozżarzonego, a głos Jego jak głos wielu wód. 16 W prawej swej ręce miał siedem
gwiazd i z Jego ust wychodził miecz obosieczny, ostry. A Jego wygląd - jak słońce, kiedy
jaśnieje w swej mocy. 17 Kiedym Go ujrzał, do stóp Jego upadłem jak martwy, a On położył
na mnie prawą rękę, mówiąc: Przestań się lękać! Jam jest Pierwszy i Ostatni 18 i żyjący.
Byłem umarły, a oto jestem żyjący na wieki wieków i mam klucze śmierci i Otchłani. 19
Napisz więc to, co widziałeś, i to, co jest, i to, co potem musi się stać. 20 Co do tajemnicy
siedmiu gwiazd, które ujrzałeś w mojej prawej ręce, i co do siedmiu złotych świeczników:
siedem gwiazd - to są Aniołowie siedmiu Kościołów, a siedem świeczników - to jest
siedem Kościołów.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co się kryje za planowanym wyszczepieniem dzieci?

W schronisku w Radysach jest piesek łudząco podobny do poszukowanego
http://www.schroniskodworakowscy.pl/galeria/samce/mieszaniec/male/a47/1.jpg.php

W schronisku w Radysach jest piesek łudząco podobny do poszukowanego
http://www.schroniskodworakowscy.pl/galeria/samce/mieszaniec/male/a47/1.jpg.php

urbi et orbi !

Edvard18 miał gość racje debili nigdy nie brakuje

Zima i trochę mrozu, więc kup mu łyżwy.
A jak nie lubi, to takie coś co się nazywa "młody chemik".
Niekoniecznie kompletny, wystarczy trochę stężonego kwasu azotowego i gliceryny. Niech tam sobie wieczorami miesza, wstrząsa i ubija. Przekonasz się że, będzie niezła frajda.

urbi et orbi !

Czesiu link specjalnie dla Ciebie.

http://www.youtube.com/watch?v=22SK1oxMuNc

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org