Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Klępa oddała skradzione plecaki? |
Zacznijmy od tego, że uczniowie rzadko skupiają się na nauce. Zrób sobie wagary i zaczekaj aż nagrzeją :p
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Klępa oddała skradzione plecaki? |
tak jest w każdej szkole, oszczędności... urbi et orbi !
|
|
żygać mi się chcę na poje... dzieci internetu. zasrańce follow me
|
|
to w katanie siedź. Więcej ściąg wejdzie. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
hmm ;) wlasnie pokazales klase jula90 ;] Ja ciebie ocenilem, a to co wlasnie napisales potwierdzilo w calej okazalosci;] Wybacz, tez to nie ja powinienem udac sie do "lakarza", bo nie wiem kto to jest. Dodam tez, ze to nie ja sie "komprominuje" ;] Jak najbardziej, mam gdzies czy jestes dziewczyna, chlopakiem czy jaszczurka;] w sieci jestes anonimowy ;] Jeszcze raz to podkresle : Swoim jedym postem pokazales jaki jestes na prawde ;]
|
|
Czy ktoś wie Kiedy otworzą lodowisko w Łomży??? i Gdzie ???? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
dziś już otwarte
|
|
kania COS MI SIE STALO Z INTERNETEM ZNOWU. DOSTALAM OD CIEBIE WIADOMOSC A NIE MOGE PRZECZYTAC?? NIE WIEM CZY JAKIS BLAD CZY TO PO PROSTU INTERNET?? JESZCZE NIE MAM SAMOCHODU BO MOZE O TO PYTALAS Z MAILU??? MAZ NIE WROCIL Z PRACY JESZCZE. NIE WIEM ILE MU ZEJDZIE?? ON PRACUJE DO PUKI NIE SKONCZY TEGO CO MA DO ZROBIENIA. JAK POZNO BEDZIE TO ZNOWU PIES BEDZIE SIEDZIAL A JAK WCZESNIEJ TO CI NAPISZE. NAPISZ JESLI MOZESZ W JAKIEJ MIEJSCOWOSCI JEST PIES.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |