sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Grupa działaczy Prawa i Sprawiedliwości miała wyprowadzić trzy miliony złotych z Polskiego Czerwonego Krzyża.

ja nie mogłam być, ale już wpłaciłam pieniądze na konto fundacji.

pietruszka, duzo było ludzi?

trzymam kciuki za Janusza!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Grupa działaczy Prawa i Sprawiedliwości miała wyprowadzić trzy miliony złotych z Polskiego Czerwonego Krzyża.

gdzie w Łomży zrobię zdjęcie panoramiczne jamy ustnej? oprócz na sikorskiego?

Re: Grupa działaczy Prawa i Sprawiedliwości miała wyprowadzić trzy miliony złotych z Polskiego Czerwonego Krzyża.

Ja też mam znalezionego mieszańca.Nie miałam pojęcia co z niego wyrośnie.Też go kochamy,a on całą rodzinę.
Ale są też miłośnicy konkretnych ras.Osobiście znam właścicieli amstaffów i nie mają tych psów dla szpanu.
Kupując psa rasowego wiadomo czego można się po nim spodziewać i jakie ma predyspozycje.
Lubię wszystkie psy i kundelki i rasowe.Dla mnie nie ma znaczenia rasa mojego psa.A miłośników konkretnych ras też rozumiem.Aby tylko kupowali psa z legalnej hodowli.

chcialam sie dowiedziec na czym polega u nich odpo zbiorowa to juz wiem.

zatrudniaja cie na koniec roku i jest remanent roczny.

jest to sprawdzanie towaru a nastepnie uzgodnienie tego z iloscia wynikajaca na np. fakturach.

i ja sie pytam jak ja moge odpowiadac za bledy ludzi ktorzy tu racowali caly ostatni rok??? bo przeciez jesli okaze sie ze sa bledy to ja bede za to odpowiadac pomimo ze dopiero zostalam przyjeta i to nie ja te bledy popelnilam.
rozumiem jesli bym pracowalam rok albo z pol roku to moge odpowiadac i niebede wnikala czy to ja popelnilam blad czy nie. wtedy moze byc odp. zbiorowa.
ale tylko frajer zdecyduje sie odpowiadac za bledy innych albo osoba ktora nie ma swiadomosci. poza tym za te wyzwiska kazdego od zlodzieji to juz bym sie w zyciu tam nie zdecydowala pracowac.
ja takiego kierownika nagralabym na dyktafon i poszla z tym do inspekcji pracy.

a to nie jest przypadkiem pies z wątku na forum :

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=562903&t=562903

http://i47.tinypic.com/21mf67o.jpg

??

Cleric-----> Napisałeś ,,Sugerujesz, że jesteśmy jakimiś lemingami? Jeżeli Bóg, o którym piszesz jest wszechmocny i wszechmogący, już na etapie stworzenia w takim razie wiedział co mu z tego wyjdzie. " (koniec cytatu)
Jakby bóg chciał nas stworzyć od razu dobrym to by to zrobił.... Ale jest coś takiego jak wolna wola, masz własny rozum, własne sumienie, sam decyduj o swoim życiu....Przecież do niczego nas nie zmusza

,,Przecież wie wszystko, prawda? Wychodzi więc na to, że jest sadystą. Lubi nas sądzić i patrzeć jak mordujemy się milionami w imię jego oraz innych "fałszywych" bogów."--> Od tego mamy rozum, żeby samemu móc ocenić co jest dobre, a co złe, a nie tak jak ,,lemingi" robić wszystko co ci każą.
Jednak ostatnio coraz częściej się zastanawiam czy ten rozum przypadkiem nie zanika w procesie ewolucji... W biblii też znajdziesz wiele niezgodności, ale ludziom już się nie chce myśleć po prostu robią to co im ktoś karze.

,,Na koniec, błagam nie pisz więcej, że bóg którego opisuje biblia jest nieskończenie dobry...bo albo masz jakąś inną wersję biblii, albo nie czytałeś jej ze zrozumieniem."----> Tak, bo widzisz tak jak pisałem już powyżej ja nie wierze w biblie.
A skąd mamy wiedzieć, że to akurat Bóg chrześcijański to ten prawdziwy? Myślę, że bóg jest jeden, a różne religie modlą się do tego samego dodając tylko inną historyjkę. Chociażby w islamie podoba mi się to, że oni nie ukrywają co o nas myślą żydzi i odpłacają się podobnym :)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Rusz tyłek i jedz od czasu do czasu do schroniska. Tam są naprawdę śliczne - nie napiszę rasowe - bo nie maja papierów..... mogę napisać więc - w typie: rasowych psów. Ja takiego właśnie mam - Yorka :-)...nawet weterynarz u którego byłam na kontroli ...zachwycał się jego "rasową" urodą. Był mocno zdziwiony, gdy zobaczył w papierach, że to pies adoptowany ze schroniska.
Pozdrawiam Panią Kierowniczkę schroniska w Łomży, która jest wyjątkowo troskliwa w opiece nad psiakami. I nie piszcie mi, że <za to jej płacą > !!! Jest bowiem masa schronisk, gdzie psy są na ostatnim miejscu pod względem troski i opieki.
Dodam jeszcze tylko, że te psy adoptowane ze schroniska są naprawdę wyjątkowo wierne. Ten nie odstępuje mnie na krok. A jego wzrok - to najlepsze podziękowanie i najlepszy prezent jaki mogłam dostać od losu:-).

Jak lubi wypady na "rypki"- to kup mu nową wędkę, kilka spławików, haczyki i kilka rodzajów żyłek.
Jak lubi gry komputerowe to zorientuj się jaki rodzaj gier mu najbardziej odpowiada i kup coś lepszego.
Jak lubi seks to daj mu d...

PRZEPOWIEDNIE .... "Nasz Pan Jezus Chrystus oznajmił Ojcu Pio następujące wieści sądu dla jednej trzeciej ludzkości : Godzina Mojego powrotu jest bliska. Aniołowie Moi powołani do tego zadania będą uzbrojeni w miecze. Uwaga ich będzie zwrócona przeciw bezbożnemu. Z chmur powstaną ogniste orkany i strumienie lawy spadającej na ziemię. Pioruny, powodzie, trzęsienia ziemi będą nieustanne. Ogniste plagi będą występować w różnych krajach i będzie padał ognisty deszcz. Rozpocznie się to w bardzo zimną noc. Grzmoty i trzęsienia ziemi będą trwać trzy dni i trzy noce. Będzie to dowodem, że Bóg jest Panem. Ci wszyscy co wierzą we Mnie i wierzą Moim słowom, niech się nie lękają, bo Ja ich nie opuszczę, a w szczególności tych, którzy to niniejsze ostrzeżenie podają innym do wiadomości dla ich dobra, żeby nawrócili się do Boga i źle nie czynili. Daję wam znaki abyście się do tego przygotowali. Noc będzie zimna i wiatr będzie huczał, nastąpią grzmoty, a w tedy zamknijcie drzwi i okna i nie rozmawiajcie z nikim poza domem. Uklęknijcie pod krzyżem i módlcie się za swoje grzechy. Podczas gdy ziemia trząść się będzie nie wyglądajcie na zewnątrz, bo gniew Boga jest święty, czyli podwójnego szacunku. Kto tej rady nie posłucha – zginie. Kto cierpi jako męczennik nieustannie – umrze jako męczennik i wejdzie do Królestwa Niebieskiego. Na trzecią noc ustanie ogień i trzęsienia ziemi i o świcie zaświeci słońce. Aniołowie w ludzkich postaciach zstąpią na ziemię przynosząc ducha pokoju. Niezmierna radość uratowanych ludzi będzie wznosić dziękczynne modły do Boga. Kto jest w łasce i czci Matkę Najświętszą, temu nic się nie stanie. Kara jaka spadnie, nie może być porównana z żadną inną karą, jaką Bóg dopuszczał na stworzenie świata. Jedna trzecia ludzkości zginie. Powaga chwili skłania Mnie do zwrócenia uwagi, że to wielkie niebezpieczeństwo zagraża całej ludzkości, jeżeli się nie opamiętają. Nikt nie wie dnia ani godziny, kiedy to nastąpi, jedynie Ojciec Mój wie o tym. Pamiętajcie o tym napomnieniu, które wam podaję, a nie lekceważcie sobie, ponieważ niebezpieczeństwo jest blisko, a już krótki czas. Należy go wykorzystać i nie poddawać się złu, ani ustępować złemu. Nie będzie usprawiedliwienia, że nie wiedzieliście o tym. Niebo Was ostrzega, chociaż ludzie się tym nie zrażają – ale wtedy będzie za późno. Wyłoni się gaz z białej mgły, poprzez / noc / wypowiedzenie wojny od Budapesztu do Norymbergi, od Drezna do Zagłebia Ruhry, Królewiec. Przylecą czarne i szare ptaki od południa – z taką mocą, że zasłonią niebo, kwaterą ich będzie Petersburg, koło Rosjan. A wpierw spadnie bomba koło kościoła w bawarskim lesie i zniszczone zostanie wszystko i nikt nie będzie mógł przekroczyć tych stron. Będą różne straszne pojazdy we wsiach i miastach. Południowa Anglia i Biegun północny znikną na zawsze. Powstaną nowe lądy. Zginie Nowy Jork, Marsylia, Paryż, Ruslany, Hatsburg i Wiedeń. Zostaną oszczędzone kraje na południe Dunaju, nie odczują wojny, kto z nich spoglądać będzie w kierunku zniszczenia, to serce jego nie wytrzyma strasznego widoku. Po trzech dniach ukaże się na niebie od północy Krzyż. W jedną noc zginie więcej ludzi niż w czasie dwóch wojen światowych. Po tych okropnościach nastąpią złote czasy. Trwajmy w stanie łaski, bez grzechu ciężkiego, bo jesteśmy na łonie Boga, Który pragnie dobra swych dzieci, by je zabrać do siebie w chwili najbardziej odpowiedniej. Musimy więc modlić się o zbawienie dusz. Dajcie dobry przykład wszystkim – Kapłan Pio Kapucyn. Uwaga : Chrystus obiecał O. Pio, że każdego, kto będzie rozpowszechniał to Objawienie, nigdy nie opuszczę i otoczę szczególną opieką. "

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org