sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kukiz, Kołakowski i inni

O co chodzi jeżeli w reklamie lapka pojawja się info powiedzmy windows 7 starter?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kukiz, Kołakowski i inni

http://windows7.pl/aktualnosci/jakie-ograniczenia-windows-7-starter-edition.html

FotoEkspress na Dmowskiego.

Ja znalazłem. Napisz gdzie mieszkasz i kiedy będzie ktoś w domu :P

Uczciwy znaczy dla mnie to, że nie zedrze ze mnie pieniędzy, doradzi czy opłaca się robić, daje mi gwarancję swojej pracy oraz to że razem ustalamy co trzeba zrobić. Widzisz Steven H nie każdy musi znać się na wszystkim dlatego do wszystkiego są odpowiedni fachowcy... a jeśli uważasz, że sam wszystko potrafisz zrobić do szczerze współczuję, bo nie można być ekspertem we wszystkim... No cóż, ale muszą istnieć ludzie którzy będą wymądrzać się na każdy temat oraz krytykować każdego:)

panda nie dziw sie ludziom na wsi, w boguszycach kreci sie suka wielkosci owczarka z opuchnietymi sutkami, podejrzewam ze ktos wyrzucil szczenna, ale widzisz ja mialam swoje 2 suki, pol roku temu przygarnelam mlodego psa spod pracy, wykastrowalam i jest u mnie caly czas z moimi sukami i jak ci przyjdzie jakis kolejny pod dom to niestety nie wezmiesz bo ile ich mozna miec, tescie tez 2 maja, malo kto ma jednego psa. nakarmisz- zostanie na dobre i bedzie sie szczenic co pol roku, przegonic tez zal, ale uwierz ze non stop jakies sie blakaja i wszystkich nie da sie rady przygarnac.

Od oka z zew. to wyglada malo okazale fakt ale .... przy innych salach placi sie te 400 za noc Sylwestrowa za markę miejsca a nie koniecznie za jakosc

klik

Jest w schronisku

Najlepiej byłoby przewieść suczkę na teren Łomży i zgłosić w UM. Jeśli się nie da, to przynajmniej zapewnić jej schronienie, trochę jedzenia i ciepłej wody, szukać w tym czasie jej domu.

Panda jak Cię czytam, to żal mi się Ciebie robi. "Wieśniaki" mieszkają w miastach, bo właśnie to ci miastowi te psy wyrzucają. Wiesz skąd się bierze ponad połowa psów u gospodarzy? To psy przygarnięte, a nie kupione jako maskotki. Mało kto ze wsi wyrzuca zwierzaki, to przypadek jeden na sto. A że przeganiają? Taki pies często dusi drób, czasem nawet rzuci się na młodego cielaka/kozę/owcę. Suki potrafią wyprowadzić psy z gospodarstw. Ciesz się, że przeganiają, a nie strzelają jak to już bywało.

Mieszkałam na Zawadach X lat i co roku napatrzyłam się na setki psów wyrzuconych przez właścicieli. Wiele z nich znalazło domy w zawadzkich, giełczyńskich i sąsiadujących wsiach, jest szczęśliwych i nie na łańcuchach!
W domu rodzinnym została przygarnięta suka, którą jakiś wieśniak z miasta wywalił w lesie i na dodatek związał jej tylne nogi, które połamała próbując się uwolnić.

Schronisko chętnie oddaje psy na wieś i znam wiele takich przypadków. To, że ktoś ma gospodarstwo nie znaczy, że pies stoi cały dzień na dworze przykuty do budy. Nie jeden pies śpi w łóżku z właścicielami.

Borys-50

na ul. krotkiej lub ul.kazanskiej

ja znam co najmniej kilku, zalezy w jakim rejonie. Ale dobry jest ten na mickiewicza,naprzeciwko szkoły 7

Na dobry początek dnia, dobry zespół prosto z Niemiec i nie Rammstein

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eYTs8RffYTU

panda powiedz mi zatem kto wyrzuca psy? czyzby ludzie na wsi wyganiaja za ogrodzenie i od tej pory pies staje sie bezpanskim i nagle zaczyna sie paletac po polach i podworkach?

Dokładnie Yarek.. płaci się za markę miejsca..
jeszcze wiem, że w okolicach Łomży organizują sala Parkowa w Jedwabnem 300 zł od pary, Labirynt 390 zł.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org