sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pomyłka TVN

Nie każdemu musi się utwór podobać. Każdy ma inny gust. Jednemu się spodoba a drugiemu nie. Po tym co napisałeś, nie potrafię nic wywnioskować, i dalej nie wiem co tak na prawdę Ci się nie podobało. I liczę się z krytyką, ale z tą konstruktywną.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pomyłka TVN

nie moge wiadomosci pisac z maila nie wiem co jest?? nie chce sie wyslac. sciagam z hotspot lomza moze dlatego??? bym ci podala maila ale nie chce za bardzo publicznie bo sa tu debile ktoryz to moga wykozyctac. moze elina przeczyta moj wpis i poda ci moj mail na twoj wtedy ty mozesz podac mi swoj nr tel.

elina jak byc miala czas przeslac kolezance mojego maila przez swojego maila?? bylabym wdzieczna.

głosik jest, powodzenia :)

Idz do syrenki na dworcu . 30zl od plyty

Siemano!
zgubiłem klucze w rejonie przystanku przy Ks. Janusza. przy kluczach był breloczek i otwieracz koloru białego i tak niby smycz krotka oraz było dożo kluczy. Ostatni raz miałem jej własnie gdzieś tam. Fajnie by bylo odzyskac je bo nie chce mi sie wyrabiac itd szkoda tylko, ze troszkę późno się zorientowałem hehe

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org