Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
G. Braun wzywa do obywatelskiego nieposłuszeństwa, ponieważ... |
Jesteśmy firmą, która specjalizuje się w przewozie osób do i z Niemiec, Holandii, Belgii. Posiadamy nowoczesne, komfortowe i sprawne samochody. Nasi kierowcy posiadają ogromne doświadczenie w transporcie międzynarodowym, a także wszystkie wymagane badania i uprawnienia. Podróż z nami jest zawsze komfortowa, przyjemna i bezpieczna. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą, a w razie jakichkolwiek pytań o kontakt. http://andrzejbus.cba.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: G. Braun wzywa do obywatelskiego nieposłuszeństwa, ponieważ... |
Cycolina, dzięki. Zmobilizuję moich znajomków i nie znajomków aby pomogli.
|
|
Dzwoniłem 3 dni temu w sprawie dużego, łagodnego wilczura, który od kilku dni szuka swego " pana" na parkingu kolo szpitala. Kupiłem mu parówki i nakarmiłem.Nic więcej nie mogę zrobić, a dodzwonić też się nie mogłem Pies został najpewniej wyrzucony z samochodu .W Łomży powinien być jakiś jeden stały telefon, pod którym przyjmowano by takie zgłoszenia.
|
|
książka, tablet, teczka (torba)?
|
|
6 grudnia wieczorem na ulicy Ks.Anny w okolicy bloku nr 7 zaginęła niewielka suczka, czarnej maści. Proszę o informacje jeśli ktoś coś wie na ten temat. rudy błazen z druhem
|
|
na POLOWEJ jest tyle melin ze napewno ktos ci wynajmje
|
|
TRCHE POZNO. ALE JA MOGE JUTRO JECHAC TYLKO WIECZOREM BO WCZESNIEJ NIE MAM SAMOCHODU. I CHCE DODAC ZE PSA NIE WEZME. BO NIE MAM GDZIE. MYSLALAM ZEBY GO DZISIAJ PRZYWIESC DO LOMZY NA NOC. MOZE BYM GO DO PIWNICY WZIELA A JEDNA NOC. ALE NIE MOGE NA DLUZEJ BO TO NIE MOJE MIESZKANIE I KTOS SOBIE NIE ZYCZY. ALE CO DALEJ Z PSEM???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |