Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ile Polska TRACI na rozpadzie rodzin?! ORDO IURIS wylicza! |
Nie mieszkam w tej wsi. Mieszkam w bloku. Rodzina, którą tam odwiedzam ma już takie 2 przygarnięte kiedyś wyrzucone psy. Trzeciego nie weźmie. 007fond jeśli chcesz pomóc temu psowi i go zabrać to zostaw mail ja napisze Ci co to za wioska
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ile Polska TRACI na rozpadzie rodzin?! ORDO IURIS wylicza! |
Schronisko w Łomży przyjmuje psy tylko z terenu miasta Łomża.Nie jest to wymysł schroniska.Ma podpisaną umowę z miastem i psy są przyjmowane po zleceniu z urzędu miasta.Każdy pies musi być zgłoszony w urzędzie miasta.Schronisko samo psów przyjmować nie może.
|
|
Tatuaż powinna wykonywać tylko osoba wykwalifikowana w tej dziedzinie. Wynika to z tego, że czasami zabiegowi mogą towarzyszyć problemy i powikłania skórne. Przy wyborze studia tatuażu należy dochować staranności w sprawdzeniu kwalifikacji tatuującego, warunków higieny w studiu, używanych akcesoriów (sprzęt i barwniki). W czasie zabiegu istnieje ryzyko zakażenia groźnymi wirusami, takimi jak HIV, HBV czy HCV. Salon tatuażu powinien używać wyłącznie sprzętu jednorazowego (igieł do urządzenia nakłuwającego skórę i wprowadzającego barwniki), zaś sam zabieg powinien być przeprowadzany w zmienianych przy każdym kliencie jednorazowych, chirurgicznych rękawiczkach. Istotną sprawą jest także używanie jednorazowych pojemniczków na tusz, by nie przenieść niebezpiecznych drobnoustrojów do naczynia z tuszem używanego do następnych zabiegów. rudy błazen z druhem
|
|
a może jakiś stylowy zestaw kosmetyków?? ja dla swojego faceta wybrałam zestaw do golenia. Zamówilam go wcześniej, bo obawiałam się, że może nie dotrzeć na święta, ale sklep mnie pozytywnie zaskoczył i przesyłka dotarła do mnie już na drugi dzień. Dodatkowo owy zestaw jest aktualnie w promocji, więc trochę zaoszczędziłam :)
|
|
KANIA A ILE OD LOMZY JEST TA WIES?? ELINA GDZIE JESTES??? JA MOGE Z TOBA JECHAC PO PSA ALE NIE MAM GDZIE GO PRZETRZYMAC NA NOC.
|
|
- 10 stopni ten pies zdechnie
|
|
elina cudotwórcą nie jest, jak również wbrew przepisom jakie obowiązują schronisko działać nie będzie Kania i panda to Waszym zadaniem jest stworzyć jakies znośne warunki życia tej suczce tam na wsi, ewentualnie poszukać dla niej dobrego domu jak to łatwo, prosto zrzucić na głowę biednej eliny kolejny psi problem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |