sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak ryży Donek golił Polaków.

Przywieź go do Łomży i powiedz że jest to miejski pies.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak ryży Donek golił Polaków.

chyba pks-em :)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Jeśli masz kilkuletnie auto i jego przednia szyba pokryta jest tysiącami niewielkich rysek, które sprawiają, że czujesz się w aucie tak, jakby było wiecznie brudne, choć nigdy nie myłeś go na sucho i nie mieszkasz obok żwirowni, zdecyduj się na wymianę. Są auta, które mają kilkanaście lat, przejechane pół miliona kilometrów, a przednia szyba jest
w stanie akceptowalnym.

ktośiek

Cycolina- To dostanę na maila ten adres tych ludzi? Pojadę tam ze znajomymi, z dużą paczką i kasą i pomożemy, ale tylko wtedy jak podasz ten adres na maila, w przeciwnym razie jestem pewny w 100% że jesteś zwykłą naciągaczką, która zmyśliła sobie historyjkę, żeby dostać jakieś wsparcie dla siebie, bo wiadomo idzie zima i każdemu brakuje "pjenionszkuf".

teresa wez skncz twoje wypowiedzi draznia mnie juz kiedys pamietam pare razy cos palenlas ze juz wiecej na forum mi sie nie chcialo wchodzic.

pisze do eliny bo ja znam osobiscie a z zadna inna osoba nie pojade szukac psa. chyba oczywiste. sama tez nie pojade.
ja nie mieszkam na tej wsi zeby psu jakies warunki tam zapewniac. ty nie wiesz chyba co piszesz.
myszlisz ze ja taka bogata jestem zeby latac codziennie na wies i psu jedzenie przynosic??

jedno co moge zrobic to przywiesc psa do lomzy zeby go nie przeganiali na wsi. tam ani jedzenia nie znajdzie ani miejsca do spania.
ja niestety nie mieszkam u siebie wiec psa nawet nie snie ze wezme na noc. poza tym juz tu jest pies.

powodzenia "chopie", naprawdę :)

Chcę rasowego bo mi się podoba . LOL . Pytam czy ktoś ma do oddania a nie po co mi on itp.

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org