Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brawo Polacy.... |
Po co komu dzisiaj okulary z antyrefleksem. Wymień monitor!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brawo Polacy.... |
Ciamaj... eee Maruda. Przyłącz się już dziś do mojego powstańczego, podziemnego, nacjonalistyczno-anarchistycznego, ruchu oporu przeciw reżimowi panującemu w tym kraju. Razem możemy o wiele więcej.
|
|
I macie rację Panowie, widać to globalnie- kto, z kim, i za co , komu.
|
|
Czyli zbiera teraz dla nas, tych którzy tyle lat wspomagają jego fundację !!!!!! Czyli dajemy jeszcze więcej, i wspomagamy w każdy możliwy sposób. A co do wpm, już w ubiegłym roku usłyszałaś co o tobie myślą Łomżanie.
|
|
Uczciwy w komisie? Czy ja może się już za bardzo napiłem?
|
|
Hejka! Nie mieszkam w Łomży ale przyjeżdżam na święta. Pytanie czy będzie gdzieś możliwość pojezdzenia na łyżwach?
|
|
no to może w pracy potrzebuje okularów a tam nie chcą jej wymienić komputerów ;p a z resztą, jej sprawa po co jej one. a może ktoś sobie na prezent zażyczył takie od niej ? potrzebuje, więc pyta.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://tinypic.com/r/2afjpsg/6 tu rozwiązanie zagadki Tymi samochodami jezdzi jeden facet, wiecodsnieza tylko jeden samochod. Co tydzien smiga innym autem.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=pIf7TpXuez4 tutaj zdjecia z testow 4 ton trotylu na poligonie nieopodal tajnej kwatery
|
|
|
jaka spoldzielnia?
|
|
Marnuja paliwo jezdzac , zwiedzajac lomze
|
|
4 tysiaki i możemy gadać:):) Kasia..
|
|
polecam p. Edytę - salon Beauty studio na Mazowieckiej
|
|
Edvard18- piszesz ,,Czego to dowodzi? Że "religię" wymyślili sobie ludzie, którzy chcieli "schrystianizować" sąsiednie państwa żeby przejąć ich terytorium,, -------->>>> A Jezus nauczając i będąc przy tym początkiem nowej religii....kogo lub co chciał ,,schrystianizować" Izrael, sąsiadów? To czemu pozwoli się zabić jak chciał być ich waądcą? Kasia..
|
|
Masz problem Julek? Taksoweczka wlasnie.... Lece bo chce.....
|
|
panda - powiedz jak mam klikać we wszystkie psy, skoro po pierwszym kliknięciu pokazuje mi się "Dziękujemy odwiedź nas jutro" i nie ma więcej opcji klikania.
|
|
podbijam temat Pomóżmy Januszowi.
|
|
862167622 J. Chojnowski polecam
|
|
z czerwoną obrożą i numerkiem ???
|
|
Brawo! Jakby nikt tego nie wíedzial i kazdy ma przebieg od 140tyś do 300tys a auta od kilku do kilkunastu lat ;-)
|
|
ale w temacie jest kogo byś polecił... Na ul. Sadowej na I p po lewej stronie 2 drzwi Pani Grażyna( nazwiska nie pamiętam).
|
|
A dlaczego pies ma być rasowy?A nie rasowy jest jakiś gorszy?Mniej miłości potrzebuje?Mniej ma potrzeb?
|
|
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.A użytkownikowi"bogtym" szczególnie:0dzieki za adres:) Pozdrawiam
|
|
dokladnie zgadzam się z post. Jak wcześniej pisałam jestem od lat klientką Pana Janusza Chojnowskiego ponieważ jest: uczciwy, ugodowy oraz mam pewność, że samochód jest dobrze zrobiony.
|
|
Zgadzam się z ByleJaki. Kolejna rozmnażalnia będzie. Pozdrawiam.
|
|
http://www.mylomza.pl/home/lomza/item/3500-lodowisko.html http://superlomza.pl/Community/93502,Blog_Wpis,Na_lodowisko_od_poniedzialku.html
|
|
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=225914&t=225914 tara rara ram nie oddamy wam telewizji trwam Ot i prawda o "umartwionych na modlitwie" ludzkich umysłach - pogrzebanych w religijnej sakra mętnej tępocie w której słowo Trwam jest Gwarantem trwania stając się pojęciem jedynego słusznego programu religijnego - jedynego słusznego sposobu na życie poza którym wybudzenie - zmartwychwstanie przyniosło by nieznane nowe życie i niebezpieczne niedostosowanie do tego co nowe inne. Kościół od ponad 2000 lat "umartwiony na modlitwie" gdyby teraz zmartwychwstał jak wybudzony ze śpiączki jaskiniowiec nie byłby w stanie przyjąć do wiadomoości tego co dla wielu od dawna jest oczywiste. Kościół dla własnego komfortu psychicznego - świętego spokoju musi trwać w tym w czym od wieków Trwa umartwiony na modlitwie aby nie doszło do tego co byłoby dla niego ostatecznie zabójcze jak prawda która zabija kłamstwo jak światło które "zabija" mrok jak atmosfera życia która "zabija próżnię próżną religię ... pozwala na religijne zmartwychwstanie i życie pełnią życia Kasia..
|
|
Gdzie należy zgłosić? Po jednej spod łomżyńskich wsi biega wyrzucony pies. Najprawdopodobniej ktoś go wyrzucił z samochodu. Każdy go przegania :( To duża suczka, wielkości wilczura. Czarna Mieszana chyba z jakimś rasowym psem. Dzwoniłam do schroniska łomżyńskiego, ale tam nie idzie się dodzwonić. Nikt nie odbiera. rudy błazen z druhem
|
|
Nie przesadzaj zdarzało się że oddali. Kasia..
|
|
Moja przygoda z jamnikiem rozpoczęła się w 1993r. Wtedy to, przez zupełny przypadek zostaliśmy z żoną i córkami właścicielami suczki, jamnika długowłosego standardowego o imieniu Mora. Przez przypadek, bo kupiliśmy ją w formie prezentu urodzinowo imieninowego dla mojej Mamy. W tym samym miesiącu Mama musiała chwilowo wyjechać, a jamnik długowłosy Mora zamieszkała w tym okresie u nas i tak już zostało. Dając radość była z rodziną 13 lat i 3 miesiące. Dzięki Morze mieliśmy okazję pierwszy raz zaznać radości z posiadania szczeniąt. W naszym domku w górach 7.07.97r urodziła nam 7 małych ślicznych jamników długowłosych standardowych, 5 dziewczyn i 2 chłopaków. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |