Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gejom ciezko w stolicy lewactwa, arabstwo ich atakuje |
adwokaci (jak i caly wymiar sprawiedliwisci) to nepotyzm i korupcja. Wszedzie uklady ukladziki i tylko gola kase z prostych ludzi a sobie sami krzywdy zrobic nie dadza. Co do narkotykow - jak maja twarde dowody lepiej idz na ugode, jak nie maja do niczego sie nie przyznawaj.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gejom ciezko w stolicy lewactwa, arabstwo ich atakuje |
????? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Tak otwarcie 10.12.2012r. :D nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
szukam osoby która w formie tatuażu potrafi odtworzyć zdjęcie... i oczywiście potrafi zrobić to dobrze, w sposób profesjonalny i ze szczegółami, żeby wyglądało naturalnie... proszę o kontakt na forum lub prosto na maila.. Kasia..
|
|
Moi drodzy a nie lepiej by było by nie nazywali się straż miejska, a służba porządkowa i dbali o czystość chodników oraz trawników? bo tak szczerze to kto wogóle dał im jakiekolwiek uprawnienia ja np gdyby ci państwo mnie chcieli wylegitymować najpierw poprosiłbym żeby zadzwonili na panów niebieskich bo moim zdaniem tylko oni to mogą
|
|
Wracając do tematu Panów pod filarami powinni już dawno z Nimi zrobić porządek. Piją alkohol i nawet się z tym nie kryją, zaczepiają ludzi. Załatwiają swoje potrzeby pod filarami w biały dzień na widoku przechodniów. Kilka dni temu miałam niemiła sytuację. Jeden z nich poprosił o papierosa, bo akurat paliłam, poczęstowałam, a za chwilę usłyszałam komentarz: "ale to te cienkie chu**, lalunio może daj parę groszy na normalne". Gdy odpowiedziałam stanowczo "nie" i żeby dał mi spokój, wyciągnął do mnie ręce i zaczął mnie wyzywać. Rozumiem wiele, gdy ktoś kulturalnie mnie poprosi o pieniądze lub coś innego to zawsze według swoich możliwości staram się pomóc, ale chamskie zaczepki i wulgarne zachowanie to jednak za wiele, szczególnie w centralnym miejscu Łomży, które jest naszą wizytówką.
|
|
Do tematu....Ja osobiście wierzę, że coś takiego jak biblia istniało, ale podobnie jak w islamie sądzę, że została zmieniona, sfałszowana, i że niektóre teksty zostały zmienione na potrzeby kościoła katolickiego. Dlatego pozostaję przy określaniu się po prostu mianem chrześcijanina, bez żadnego odłamu jak : katolicyzm, prawosławie itp. Edvard18---- Jak to powiedzieli kiedyś Michael Faraday: "Zdziwiło was, panowie, żeście usłyszeli z moich ust słowo "Bóg", lecz zapewniam was, że pojęcie Boga i cześć jaką mam dla niego opieram na podstawach tak pewnych jak prawdy z dziedziny fizyki." Charles Townes (wynalazca lasera): "Nauka chce poznać mechanizm Wszechświata, religia - znaczenie. Obie nie mogą być rozdzielone." Ps. Takie powstanie przydało by nam się w tym syfnym kraju ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |