Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gwałtownie rośnie liczba ciężko chorych dzieci |
Aero2 - 512kbps, 0zł/msc ;) 70-120zł modem + 20zł karta :) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gwałtownie rośnie liczba ciężko chorych dzieci |
juz kiedys mialam nieprzyjemnosci z baba. kupila niby mieszkanie pod wynajem.bo swoje miala. jak tam poszlam mieszkac to za energie bylo ponad 90 zl. to bylo ze 3 lata temu. miala oddzielny klucz i byla nawiedzona na punkcie wanny. pamietam ktoregos razu zadzwonila do mnie i pyta gdzie jestem mowie ze jade do innego miasta a ona sie mnie pyta czy nie moge sie zawrocic. oczywiscie ze NIE. wiec powiedziala ze wejdzie do mieszkania wniesc pare rzeczy. i tak sie zaczelo wlazenie to wniesc tamto wniesc. wniosla dywan rodzina mowila ze smierdzi mokrym psem. ja z reszta tez to czulam. oczywiscie dywan wynioslam do piwnicy. ktoregos dnia tez pozyczyla klucze do piwnicy bo chciala tam wniesc pare drobnych rzeczy jak to sie wyrazila. i niestety kluczy nie moglam sie upomniec pomimo ze byly mi potrzebne. wymyslala jakies bajki przez 2 miesiace. mieszkalam tam sama. mialam tez problemy z rachunkami. po pierwszym miesiacu przyszedl rachunek za wode na ok 120 zl. z pradem tez byly jaja. oplacalam jej przez pol roku po prawie stowe a jak przyszlo nowe rozliczenie to okazalo sie ze jest nadplata i to niezla. nie dostalam zwrotu. jak pozniej wyszlo ona juz polanowala mnie wywalic od kiedy klucze zabrala do piwnicy. jak weszlam do piwnicy zobaczylam rzeczy pod sam sufit. gromadzila tam je zeby szybciej wniesc do mieszkania. suka oszukala mnie. szukala frajera zeby jej duze rachunki oplacil. pieniadze juz nie pamietam ile i czy moge dac jej corce bo ona nie ma. bezczelna bezwstydna baba.obca osobe prosila o pieniadze dla jej corki zamiat kogos z rodziny poprosic. dlatego teraz ostrzegam przed nieprzyjemnymi babami. jesli ktos zadzwoni i uslyszy duza kwote ze 1 pok. kawalerke to odradzam.
|
|
jakos male zainteresowanie pieskiem widze. tak jak kiedys pisalam. twoj pies jest w schronisku???
|
|
W jarnutach koło kupisk najlepiej robi , a samą blacharkę najlepiej w zawadach ale drogo
|
|
I zdecydowałem się na note 2. mieści się w normalną kieszeń!
|
|
ja kliknelam we wszystkie psy i bede klikala az do konca. czemu niektorzy kilkaja tylko na niektore psy?? klikajcie na wszystkie. przeciez to nie kosztuje. a czasu chyba na takie cos nie szkoda. raptem 10 min.
|
|
jak sie naxzywa biuro podrozy na dworcu takie małe koło kebaba?? :)
|
|
a może wystarczy odpowietrzyć układ...
|
|
Może i wystarczy. Jak ktoś nie ma prądu to może wystarczy wymienić bezpiecznik. Ale nie wszyscy o tym mają pojęcie!
|
|
Biacomex, tak mi się wydaje
|
|
O ile dobrze pamiętam to Lucky Flights czy jakoś tak.
|
|
moja kieszeń też dużo przyjmie!
|
|
Już się robi!
|
|
wiem bardzo dobrze jak trudno o uczciwego i za razem nie drogiego mechanika:{ bardzo mi zalezy na waszej opinii, dlatego proszę o więcej propozycji.
|
|
panda, Ty nie piszesz do eliny tylko wydzierasz się na forum ogólnym, czytam te twoje wrzeszczące wypociny i krew mnie zalewa, jak można na głowę tej dziewczyny zwalać wasze problemy; urlop weź, umów się z kanią i wio na wieś znaleść miejsce dla psiny - to Wasze zadanie i starajcie się je dobrze wykonać
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |