Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rudy się goni! |
Czy orientujecie się czy są jeszcze jakieś wolne sale na sylwestra???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rudy się goni! |
Panda możesz podać na jakiej ulicy to mieszkanie. Swoją drogą faktycznie strach od takiej wynajmować, może będzie miała drugi klucz i będzie buszować po mieszkaniu jak Ciebie nie będzie :) Ja kiedyś w innym mieście wynajmowałam pokój z oddzielnym wejściem, gdzie niby właścicielka miała się nie pałętać a mimo wszystko jak do domu wracałam popielniczkę miałam opróżnioną... Cóż sama się nie opróżniała :) ***** ***
|
|
Masakra ...
|
|
Masakra ...
|
|
Masakra ...
|
|
Gdzie w Łomży jest największy wybór łańcuchów na choinkę ? I jakie są ceny?
|
|
feder---->Dokładnie! Uważam, że religia się nie liczy do puki szkodzi innym..... A judaizm jest szkodliwy dla każdego człowieka tylko nie dla żyda.... Talmud mówi żeby dążyć do przejęcia władzy żydów nad gojami i żydzi realizują swoją świętą księgę przejmując prawie całą telewizje i kontrolując to co będzie w niej nadawane. Edvard18 --> Ja do żydów, bym nic nie miał gdyby nie ich poglądy które wywodzą się z Talmudu. To prawda Jezus był żydem, ale za czasów Jezusa był tylko stary testament, także poglądy żydów nie były niebezpieczne, a talmud powstał na podstawie rozważań rabinów z czasów między III w.p.n.e a VI w.n.e Myślę, że to nie wiara jest najważniejsza, tylko to by być dobrym człowiekiem, Ale jak tu być dobrym dla kogoś kto che Cię zniszczyć, lub przejąć nad tobą władze. goj- to po żydowsku niewolnik. A każdy ,, nie żyd" to goj Proszę: „Goj niewolnik musi na zawsze pozostać niewolnikiem… jeden z głównych powodów tego, że ponieważ naród żydowski jest elitą rasy ludzkiej… oni zasługują na to by mieć niewolników do swoich usług.” [Rozental s. 71] Nie chcę wprowadzań tu jakiś anty nastrojów, ale chyba dobrze jest znać prawdę.. Pozdrawiam!
|
|
w łomżyniance na legionów są wolne miejsca,zapraszam:)
|
|
a czy ten lokal- Poezja Smaku ma jakas strone internetowa? nie moge nic znalezc...chcialabym zoabczyc wogole jak to wyglada...
|
|
te 280 w czarterii to za parę czy osobę?
|
|
Remont dworca powinien być realizowany z funduszy unijnych i kasy miasta. Bo to skandal żeby nie było zadaszenia,usytuowanie stanowisk jest niedopuszczalne w żadnym mieście autobus ze stanowiska nie cofa tylko przerzedza dalej.Żeby poczekalni nie było nie mówiąc o baraku o nazwie poczekalnia rudy błazen z druhem
|
|
dziękuje??
|
|
Wczoraj wieczorem kursował na Małachowskiego
|
|
A potem bedzie OBA MA w hu.jam do placenia przez spory okres czasowy. Pieknie to jest tylko w gadce reklamowej. Juz to jest tak wymyslone zeby wyszli na swoim. Na pewno tych reklam nie wymyslaja ,profesory' po marketingu w Janskim.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |