Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
skorumPOwani kłamcy |
Na Małachowskiego w ciągu handlowym w sklepie papierniczym,oraz w pasmanterii widziałam to dzisiaj.Spory wybór. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: skorumPOwani kłamcy |
A czym wy się przejmujecie jak za kilka dni koniec świata.
|
|
znając ta dziewczyne plakalam ze smiechu hahahaha dobre dobre ;] hee ależ spodobał mi sie wątek kuczeskiej szmaty hahah dzziewczyno spujż sobie w lusterko i zobacz jaką d z i w k e widzisz . he już tammm kamilek sie chwalił jak ci sperma po polikach spływała ostatnio to mu sie nawet tak spodobalo ze u ciebie coraz czesciej mieszka pff dziewczyno masz dopiero 16 lat a robisz już za dziwke z dózym dośwwiadczeniem heehe i ty na miss?? pff chyba w robieniu lachy hahha tam idz bratu zrób bo niewyrzyty i musi walić ręke hehe aaa słyszeliście jak kuczesiowe dzieci troski zapiepszały z puszkami by na nastemppny rok zycia zarobbic ?? hahaha przykkre w rzyciu ta szmata na miss:D pozdrawiam wszystkich
|
|
tamten tekst to oczywiscie nie mojego autorstwa tylko cytowany został ;p
|
|
Nie wiem czy są specjalne akumulatory do Golfa 3,ale do pojemnosci 1,8wystarczy 60-70 Ah, w kazdym sklepie auto-moto,jeśli tam nie będzie zapytaj w aptece ,lub centrali rybnej-powodzenia
|
|
Cipek- Jeżeli myślę, że to tam gdzie myślę czyli tam gdzie sprzedają amerykańskie fury (bo tam widziałem 3 flagi) to powinna być tam flaga Polski, masońska i flaga konfederatów, jeżeli oczywiście to jest tam. Tak wygląda flaga konfederatów (jakby ktoś nie wiedział) http://www.debiccy.pl/sklep/files/products/flaga_Konfederatow.jpg
|
|
Widziałem ostatnio takie buggy naprzeciwko McDonalda, jak stały, chyba były na sprzedaż.
|
|
Na cholerę odświeżać temat z 2007 roku, w którym ostatni post był z 28 stycznia 2008?
|
|
Ale ja to ze dwa dni temu jakoś widziałem jak z pracy rano wracałem, chyba były na sprzedaż.
|
|
Byl kiedys na Poznańskiej, ale sluch po torze zaginal. Nie wiem dokladnie.
|
|
W sklepie z zegarkami i zapalniczkami Zippo. ul. Ks. Anny 23 lokal 9
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |